Se hva jeg kom hjem med idag!

2ispann hadde åpningstilbud på cocoon saccosekkene, man får med en hyøydemåler på kjøpet som egentlig koster 298kr eller to økologiske bokstøtter fra cocoon siden de har åpnet nettbutikk.Det kunne jeg jo ikke gå glipp av, så Malin får de som julegave på forskudd.Hun skjønner jo ikke noe av jul uansett.Jeg brukte evigheter på å bestemmemeg for de...

Ukens nettbutikk

www.fashionbaby.no Jeg fant den ved tilfeldig surfing, og ble litt betatt.De har utrolig fint design, og jeg har bestilt to ting derfra allerede."pappas prinsesse" smokk 49kr !De har mange andre også, du kan velge tekst selv eller ta en med ferdig tekst.Du kan også få med bilde på, den koster bare 69kr.Smokkene finner duherUtrolig bill...
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits