Update på den økologiske fronten

Mor & Datter.Nå har jeg handlet 4 stappfulle poser med økologisk mat.Vi handlet i Vennesla, og jeg var positivt overrasket over utvalget.Viser dere senere.Jeg går nok over til Økologisk på fulltid, har kastet ut all den andre maten så nå er det økologisk sone hos oss.Hehe.Det finnes utrolig masse billig økologisk mat!Skriver mer om dette senere,...

Prosjekt

Jeg skal ikke shoppe på en mnd!kun mat og sånne ting.Og jeg skal prøve å kun spise økologisk mat i en mnd.Ønsk meg lykke til!Skeeeeptisk.Noen andre som er med ?
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits