Malins outfit

Strømpebukse fra Polarn.O Pyret, genser fra H&M, skjørt fra Polarn.O Pyret.Lille er så friskt på babyer, blir litt lei av rosa i lengden..Hva synes dere ? :-)

Malins outfit

Body fra Polarn.O Pyret ecoKjolen er en gave fra oldemoren hennes, og den er kjøpt på CubusStrømpebukser fra H&M, den er i strs 56 og hun passer den enda!(56 er nyfødstrs, til dere som ikke har barn og ikke kan strs ;) )Tips!Sommerkjoler kan fint brukes om vinteren, bare hiv under en body og en strømpebukse.Kjolene kan jo ikke ligge å støve ned ...

Dagens outfit : Malin

Sutten har hun stjålet fra Martine, den lille luringen. Sikkert derfor hun gliser så lurt!Bukse og genser fra Polarn.O Pyret eco.Sokker fra trysil, de fikk hun i gave når hun ble født :-)De fås kjøpt på europris, til ca 35kr.Det er litt ull i de, så det er gode sokker til en fin pris.Tips til dere småbarnsforeldre ;)

Malins outfit

Body Polarn.O pyret eco 195kr.SkjørtPolarn.O pyrethusker ikke pris.Strømpebukse Polarn.O pyret 95kr.Sko fra H&M på salg til 19.50 :D
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits