Review: Innisfree Apple Juicy Cleansing Oil

Det første steget i kveldsrutinen er renseolje, den løser opp og fjerner sminken, solkrem, fjerner fett og gir samtidig litt fukt før neste steg (skumrens).Grunnen til at man skal bruke skumrens etterpå er at vann ikke løser opp olje, og da får man ikke fjernet restene av rensen og sminken godt nok uten det.Min favoritt er Apple juicy cleansing ...

Koreansk kosmetikk <3

Jeg kaster meg sjeldent på skjønnhetstrender og er vel ikke den som har vært mest interessert i og opptatt av sminke og hudpleie.Hvertfall ikke over lengre perioder!Men så.. Ble jeg introdusert for en helt ny verden : Koreansk kosmetikk.K-beauty - Korean cosmetic - KK - Korean makeup, kjært barn har mange navn.Så hva er det som gjør at dette er ...
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits