Hvis du kunne reddet et liv, hadde du gjort det da?

For 4 måneder siden ble jeg lagt til i en gruppe på facebook, vanligvis irriterer sånne ting meg litt men når navnet på gruppen var "Arnes kamp mot kreften" forsvant irritasjonen i samme øyeblikk jeg klikket meg inn og leste historien hans.  Dette treffer meg midt i hjertet, jeg vet ikke hvorfor akkurat denne saken brant seg så fast - kans...

Fremgang.

Etter ett år med berg og dalbaner og mer utfordringer enn noen gang, bestemte jeg meg for å starte på stemningsstabiliserende medisiner igjen. Det var to tøffe uker under oppstart, og jeg var veldig i tvil på om det var riktig valg. Men så gikk det en uke til og sakte men sikkert forsvant følelsen av å være i en synkemyr, og det ble lett ...
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits