Tanker, og sånn.

Etter x-antall timer med null energi, følelsen av å visne bort og være til bry bestemte jeg meg bare for å ta meg sammen.Overbevise meg selv om at jeg har det bra, er heldig og ikke kan kaste bort en hel dag på å ligge i sengen og føle meg dritt.Så jeg dro meg inn på badet og hentet sminken og krøp opp i sengen med perfekt dagslys og sminket meg...

Nytt kapittel.

2016 har foreløpig behandlet oss veldig bra.Ingen store "greier", breakdowns eller heftige runder med sykdom.So far so good!Jeg er helt hodestups forelsket i hudpleie og sminke for tiden, det har liksom aldri vært rom for det i den grad det er nå.Hverken interesse eller ønske om å bruke tid på den slags annet enn noen perioder med litt mer inter...
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits