Da var gifteringene valgt og bestilt!

Det å bestille ting på nett er så utrolig genialt!Når man står i butikk (spesielt gullsmed) så føler jeg alltid litt press på meg.Blanding av kjøpepress og press for å skynde meg litt, spesielt hvis de er få på jobb og det er mange kunder..Når jeg sitter hjemme i min egen stue kan jeg se 10 ganger på samme varen uten å måtte mase på ekspeditøren...

Bryllup, bryllup og atter bryllup

Jeg koser meg.Jeg ser på brudekjoler, gifteringer, lokaler, brudepikekjoler, brudebuketterog you name it.MEN, jeg vil gjerne ha noen råd fra dere.Gode nettsider, tips til dekorasjon, invitasjoner, hotell osv osv.Alt egentlig.Det er så mye som skal planlegges og ordnes.Pratet med Roger tidligere idag, vi gikk gjennom hvem som skal på gjestelisten...

Ny kjolekandidat!

Må si jeg falt litt for denne også, jeg tror jeg kan få den "skreddersydd" uten alle de rysjene på skjørtet, for det er ikke helt meg.Men jeg likte godt toppen, og den hadde vært nydelig med mindre rysjer.Jeg vil jo ikke se ut som en marengs ;-)Hva syns dere, er den en verdig kandidat?

Hjelp meg å velge brudekjole!

Dere husker kansje at jeg skreiv om www.divax.no ?Grunnen til at jeg var så redd de skulle gå konkurs er fordi jeg har funnet brudekjolen min der!Jeg klarer bare ikke bestemme meg for hvilken av disse to jeg liker best.Jeg har ikke sagt noe, men nå føles det naturlig.Vi skal gifte oss, men når får dere ikke vite enda.Vi har masse planlegging for...
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits