Flashback

I fjor hadde vi sommerfest hjemme hos oss, jeg fant igjen bildene helt tilfeldig og tenkte jeg skulle dele så den deilige sommerfølelsen jeg fikk kanskje smitter over på deg også ;-) 
Jeg husker jeg brukte såå lang tid på å dekorere, handle inn pynt og alt jeg kunne tenke meg at kunne passe inn på en sommerfest.
Det skulle egentlig være i hagen, men så kom det en regnskyll og det blåste så mye at det hadde blitt mer høstfest enn sommerfest. Så da flyttet vi det inn, og lot dekorasjonen stå for sommerfølelsen :-)Jeg var en smule skeptisk, for jeg vet så alt for godt hvordan et hus kan se ut etter en hjemmefest.
Det gikk heldigvis ikke såå galt for seg, litt champagnesprut i taket og klissete gulv. 
Dansing på bordene til langt på natt og supergod stemning :-)Det var litt av en vaskejobb dagen etter, men det var heldigvis verdt det!
Faktisk så verdt det at jeg tror vi må ta en reprise i år :-)Jeg handlet det meste på søstrene grene og panduro,  vi lagde geleshots og sørget for å ha masse isbiter, lime, sitron og annet man kan trenger for å blande seg en drink. Gjestene trengte bare å ta med alkohol, vi sørget for grillmat og snacks :-)Fikk du litt sommerstemning nå?
Jeg teller ned til kalenderen viser sommer og håper vi får MASSE sol i år :-)
 

Én kommentar

Stine | 22.04.2016 | 12:14

åå, det så deilig ut!

Håper på masse sol i sommer selv :-)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits