Tiger i klem.


I dag hentet jeg denne lille blide tigeren i barnehagen <3
Han gikk foran meg og pedlederen som snakket, og de foran oss lukket opp døra og før vi fikk stoppet han smalt døra igjen rett på hånda hans.
Typisk nok en tung smekkdør som ble helt lukket, så fingeren blir nok blå både foran og bak. Blødning under huden og skikkelig hoven :(
Smerteterskelen hans er helt ekstremt høy, han gråt kanskje ett minutt og så fikk han plaster og så var alt fint igjen.
Jeg har selv klemt fingeren et par ganger i løpet av oppveksten og da har det verket i flere timer, om ikke dager.. 

Plaster på fingeren og gliset på plass :) 

Nå skal vi nyte den siste timen før leggetid med sofakos og kanskje en liten luftetur.
Kjenner energinivået er relativt lavt etter en natt med alt for lite søvn, men nå er det heldigvis snaaart innafor å kræsjlande på sofaen med netflix.
Oppskrift på foccacia kommer straks!
 

Ingen kommentarer

Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits