Morgenkvalme

God morgen! 

Her kickstartet den med en superhappy Fillip som hoppet på meg, sprinkelsenga hans står rett inntil vår så han fungerer ypperlig som vekkerklokke.
Det ble litt i seneste laget før hodet traff puta i går så kjenner at dette blir en "8 kopper kaffe" dag.
Litt senere i dag skal jeg møte mammaen til ei i klassen til Malin og spise lunch.
Sist ble det nesten tre timer med nonstop skravling, veldig koselig å prate med andre mammaer, særlig når man har barn i samme klasse :-)


Malin har arvet morgengrettenheten min, men en gang i ny og ne våkner hun blid som ei sol.
Det var en sånn dag i dag, og det passer helt perfekt når man føler seg halvdød og teller ned til kaffen kan inntas og unger er sendt avgårde med pakket matboks, riktige klær og ansiktet fritt for melkebart og skinkeost.


Jeg kjøpte disse glassene på harryhandelen i går, de var så søte synes jeg!
Helt perfekte for hjemmelaget smoothie :-)
Fant de til 22kr på godishuset på svinesund. 
Og en hel hau med annet dilldall.
De har interiør i andre etasje og der finner man mye av det samme vi har i interiørbutikker her men til en helt annen pris.
Godtebutikk for voksne rett og slett. Mannf og barn kan etterlates i etasjen under hvor de har gud vet hvor mange kvm med godteri fra gulv til tak.Jeg har funnet ut at smoothie er helt perfekt som frokost, jeg våkner med kvalme hver eneste dag og det er så irriterende. 
Det gir seg utover dagen heldigvis, men alikevel.
Antakeligvis bivirkninger av medisinene så jeg tenker å høre med legen om jeg kan få noe kvalmestillende til det gir seg.
For det gjør det som regel etter et par uker, men et par uker er lenge når man er kvalm hver dag ;-)
Det kjenner nok de fleste gravide seg igjen i! Føler meg jo nesten som i første trimester igjen. 

Ps! Litt senere i dag legger jeg ut oppskrift på den supergode foccaciaen til Casa Italia! 

4 kommentarer

Hverdagslykker | 21.04.2016 | 09:00

Så stor Malin har blitt! Jeg fulgte bloggen din hver dag fra du begynte omtrent, i tiden før Fillip ble født, og frem til han ble et halvt år kanskje. Men så mistet jeg deg og trodde du hadde sluttet. Ble veldig glad da jeg fant deg igjen for en ukes tid siden! Du skriver så godt, og det er så hyggelig og inspirerende å følge bloggen din. Ha en fin dag <3

Caroline | 21.04.2016 | 10:08

OH GOD så stor malin har blitt, og så utrooolig lik hun er på søstern din!! Trodde nesten det var søsteren din på det nederste bildet :-) utrolig gøy at du har begynt å blogge masse igjen, har lest bloggen din siden malin var baby så veldig gøy å følge utviklingen. Ha en fin dag :-)

Fride | 21.04.2016 | 10:09

Enig med hun over her. Glad du har begynt å blogge igjen. Du er en stor inspirasjon.

Silje Helén | 22.04.2016 | 17:48

Celine så bildene av Malin og sier "åååh, hvem er det? Hun var skikkelig pen!" :)

Linn, mamma til Malin | 22.04.2016 | 23:57

Silje Helén: ååh, så herlig????
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits