Når du starter dagen med å stå halvnaken foran feieren..

Mamma bor som kjent vegg i vegg med oss, og hun kommer støtt og stadig innom for å si hei, passe ungene litt eller drikke kaffe..
Så når det ringte på døra tenkte jeg at det bare var hun som kom dinglende, og hadde ingen betenkelighet med å åpne døra i nattkjole som såvidt dekker det nødvendigste samtidig som den er ganske gjennomsiktig.  Men det var feieren! Så der sto jeg med bare ben og uten bh..
Skulle likt og hatt utrykket mitt på film da altså, jeg ble MILDT sagt flau.
Og veldig takknemlig for at det ikke blåste for mye..
På toppen av det hele hadde vi ingen stige så han må komme tilbake igjen,  da skal jeg hvertfall være forberedt å åpne døren med anstendige klær! ;-)I går fikk jeg endelig spist på Casa Italia igjen, jeg har blitt helt opphengt i den restauranten for det er et av de få stedene som serverer helt hjemmelaget mat på ekte italiensk vis til en billig penge. Jeg har vært på matlagingskurs der tidligere, og det kan virkelig anbefales. 
Han baker foccacia hver morgen og det er så saftig og smakfullt at jeg får vann i munnen bare av tanken.
I tillegg har jeg lært å like olivenolje! Jeg spanderte på meg en flaske dyr og god olivenolje derfra for en stund tilbake, den havnet sørgelig nok utover hele kjøkkenbenken, skapene og gulvet etter et uoppmerksomt øyeblikk med Fillip hjemme..


Ah! Foccacia dyppet i olivenolje <3 
Rosmarin er undervurdert, jeg visste knapt hvordan det smakte eller hvordan det kunne brukes før jeg smakte det i maten på Casa Italia.
Jeg har prøver å bli litt flinkere til å smake på nye ting og ikke minst eksprimentere litt mer på kjøkkenet.

Etter at kjøpesenteret i byen utvidet og åpnet flere restauranter har det gått dårlig for mange i gågaten og flere restauranter har måtte legges ned.
Det hadde vært helt krise om Casa Italia hadde blitt en av dem, for det finnes ingen som lager bedre carbonara og nå har han i tillegg fått en isbar og jeg ser for meg varme sommerdager med italiensk is og lunch i sola.
Så da gjør jeg mitt ytterste for å spre budskapet om fantastisk god mat, som er verdt de tre minuttene det tar å gå fra storbyen til gågata i Sarpsborg.
Jeg sendte akkurat melding til eieren (som er italiensk men snakker svensk) med spørsmål om jeg kunne være så grei å få lov til å dele oppskriften på foccaciaen så de som ikke bor i nærheten av Sarpsborg kan få en liten smakebit på casa italia sin fantastiske mat.
Han legger ut oppskrifter på facebooksiden sin, søk opp casa italia og bla litt nedover så finner du garantert noe som frister.
Så satser jeg på at jeg kan legge ut oppskrift på foccacia i løpet av dagen :-)
Jeg er usikker på om han vet hva blogg er, men jeg satser på at han deler oppskriften alikevel. 

Nå skal jeg ordne meg kjapt og så blir det litt harryhandel med Henriette før henting av unger.
Fordeler og ulemper med å ha Nordby 17 min unna, jeg har heldigvis kommet over det stadiet hvor jeg hamstret alt mulig rart bare fordi det er såå billig ;-)

Ha en fin dag! :-)

 

6 kommentarer

detreraringene | 20.04.2016 | 11:57

Fulgt deg og din familie i mange år, helt siden Malin ble født. Gøy å se at du svipper innom topplistens topp igjen! Du bør bli der. Du har en super fin variert blogg! Fikk lyst å dra dit å spise nå altså ! <3 Ha en fin dag!

Linn, mamma til Malin | 20.04.2016 | 12:11

detreraringene: tusen takk????

| 20.04.2016 | 12:23

Dit drar vi neste helg!! Takk for tips :-)

Bea | 20.04.2016 | 17:44

Du er så inspirerende og virker som en fantastisk person,har også fulgt bloggen siden Malin ble født og du er forsatt favoritt bloggeren min :) Ønsker deg en superfin dag videre fineste Linn <3

Marianne | 20.04.2016 | 21:29

Takk for tipset! Jeg flytter snart med mann og 2 barn fra Oslo til Fredrikstad, så gleder meg til å bli kjent med byen og områdene rundt. Et litt kjent i selve byen, og den er så fin :)

Marlene | 21.04.2016 | 20:28

Italiensk mat er bare helt fantastisk godt. Lager mye av det hjemme. Mannen er stor fan av carbonara :D
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits