Eksponering av barn i sosiale medier :

Sånn, etter ørten timer med knoting og frustrasjon over å ikke klare å knekke koden på hvordan man komprimerer en video:

Ekstremt kleint startbilde men jeg orker ikke tanken på å lese meg opp på hvordan jeg skal bytte bilde eller redigere en video så det får bare være ;)

Del gjerne om du er enig! 
 

4 kommentarer

KostholdsBloggeren | 20.04.2016 | 00:59

Når du skal komprimere videoen så bare tar du laptoppen og hopper på den og vips så er den komprimert! :)

Linn, mamma til Malin | 20.04.2016 | 07:18

KostholdsBloggeren: Haha, er det så enkelt altså? ;)

Marianne | 20.04.2016 | 23:36

Så søt du er :) Hadde sett for meg Fredrikstad-dialekt da, hehe :p

Isabel | 22.04.2016 | 01:11

Er helt enig med deg. Så vakker du er <3 og smart <3 har fulgt deg siden du startet å blogge. Heier på deg hver dag. Stor klem fra Bergen :):)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits