Snart ser du meg på tv!

Se for deg at du skal ha et tv-team inn i stua de, som skal intervjue deg på film ganske tidlig på morgenen. 
Du har såklart stilt alarmen på grytidlig vekking så du IKKE trenger å stresse og får mer enn god nok tid til å ordne deg og være klar mentalt.
Så sover du over alle alarmene, du har 3 usammenhengende timer med søvn bak deg og du har enda ikke støvsugd, vasket gulver eller funnet frem klær. 
Der har du meg vettu! ;-)
På et kvarter gikk jeg fra usminket, hår til alle kanter, pysj og morgentrøtt ansikt til påsminket våkenhet, hår i noenlunde grei form og brukbare klær. 
Jeg var så stressa, mamma kom heldigvis inn og vasket over gulvene så jeg fikk en ting mindre å tenke på. 

Sminkingen ville jeg vanligvis brukt lang tid på når det er en såpass spesiell anledning men i dag tok det under ti minutt og jeg føler jeg så brukbar ut alikevel.
Krysser fingrene for at kameraet ikke får frem ringene under øynene og at håret ikke sto til alle kanter ;-)

Eneste irritasjonsmomentet er at jeg ikke rakk å få brynene greie, så håper det ikke blir alt for synlig. 
Det er sånne ting som irriterer meg grenseløst, for det ser så dumt ut. 
Men men, nok overfladisk pjatt ;-)


Nå har jeg et par timer hvor jeg kan nyte at stuen er ryddig og ikke minst at gulvene er fri for klissete merker etter ungene og at hybelkaninene ligger godt plassert i støvsugerposen hvor de hører hjemme.
Det er ikke hverdagskost å ha det så ryddig altså, vanligvis er det en salig blanding av leker, fargeblyanter, papirer og annet krimskrams som på merksnodig vis spres over hele huset uten at noen egentlig vet "hvordan det havnet der". Jeg har en god magefølelse for intervjuet og føler at jeg hvertfall fikk sagt noe av det jeg hadde tenkt på forhånd.
Ikke det beste utgangspunktet med så lite søvn og veldig liten tid til å forberede meg men det får nå være så, det er jo uansett ingenting jeg får gjort med det nå :-)
Siden jeg allerede var i "kameramodus" tok jeg rett og slett og spilte inn en videoblogg.
Den lastes opp nå og legges ut på bloggen om ikke så alt for lenge.
Håper den faller i smak, det er hvertfall et tema jeg er veldig engasjert i og som jeg håper at kanskje kan gi folk et nytt perspektiv på en sak som mange er opptatt av. Filmet med speilrefleksen så kvaliteten skal hvertfall være ganske bra, men det gjør at det tar litt tid å laste den opp på youtube. 


Nå venter jeg på en venninne og rekker forhåpentligvis en rask lunch før henting av barn.
Jeg er tilbake på bloggen for fullt nå så jeg tar gledelig i mot forslag til temaer jeg kan kan skrive om eller innspill på ting dere ønsker å lese mer om.
Ha en fin dag! :-)
 

9 kommentarer

Silje | 19.04.2016 | 14:26

Utrolig hva man klarer på kort tid, når man ikke har andre muligheter!

Når og hvor vises intervjuet?

Liker at du er tilbake med bloggingen!! :)

Britt | 19.04.2016 | 14:27

Ønsker spørsmålsrunde :-)

Si ifra når og hvor intervjuet kommer på tv da!

Lizbeth Osnes | 19.04.2016 | 18:08

Ææh, gleder meg til å se! Vet du når det vil komme på TV? :-) Angående forslag til temaer, så har jeg mange ganger "gravd" litt i arkivet ditt (særlig under bloggpausene dine, haha). Du skrev veldig ofte om hverdagslige tips, det er alltid veldig velkomment :-) Ellers er det hverdagsprat, og ikke minst de dypere innleggene om barneoppdragelse og i det hele tatt hverdagen med barn, som opptar meg aller mest :-)

Hva med et slikt "50 spørsmål"-innlegg, eller en bloggchallenge? Jeg er altfor glad i slike =)

Kamilla B | 19.04.2016 | 18:22

Så spennende! Gleder meg til å se :-)

Må bare si det, du er kanskje en av Norges beste blogger når du har motivasjonen på topp. Har fulgt deg helt siden Malin var bitteliten. Du skriver så bra, du er dønn ærlig! Lenge leve bloggere som deg Linn❤️

Lisbeth | 19.04.2016 | 18:40

Jeg lurer også på når og hvor vi kan se deg på TV.?

Aini90 | 19.04.2016 | 19:26

Viss du ønsker og dele så kan du kansje dele litt om hvordan samværsordningen er med Malin?

Har du tenkt på flere barn? Hvorfor/hvorfor ikke?

Line | 20.04.2016 | 00:19

Godt å se deg tilbake på bloggen og ikke minst på filmsnutten! :-)

Linn, mamma til Malin | 20.04.2016 | 07:18

Line: Takk <3

Karoline | 20.04.2016 | 10:01

Så deilig å se at du endelig er tilbake igjen. Håper blogglysten varer lengre denne gangen enn de andre gangene. Hehe. Fullt forståelig at ikke bloggen er førsteprioritet hele tiden altså. 😉 Hadde vært kjekt å lese mer om oppussingstips (enkle og billige løsninger med gjenbruk f.eks) , hudpleie, handlelisten din på harryhandel, hva du tenker om jobb/utdannelse videre, gleder meg til å følge Malin videre meg ipad-skjemaet og Filip videre i utredning og utvikling. 😊 Klem fra en fortsatt fast leser!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits