Min erfraing med Mr.Traffiq

For 3,5år siden startet jeg med godt mot på lappen for andre gang.
Det ble kjøpt en pakke som inkluderte alt det obligatoriske og 18 kjøretimer hos Mr.Traffiq kjøreskole.
Jeg var optimistisk og tenkte at dette skulle jeg klare, jeg var kun noen få uker på vei med Fillip og tenkte at det ikke skulle være noe problem å få fullført lappen lenge før termin.

Det var ingenting som tilsa at jeg ikke skulle få det til, jeg var kvalm men jeg visste at det stort sett ga seg i løpet av første trimester og tenkte at jeg hadde god tid. Jeg startet med kjøretimer og hadde en helt fantastisk kjørelærer som gjorde at jeg gikk fra å knapt få bilen i gir og ut på veien til å mestre bilkjøring ganske greit. Han hadde troen på meg og lærte meg veldig mye på kort tid
Kjemien var på topp og jeg gledet meg til kjøretimene, nervøsiteten rundt bilkjøring forsvant litt etter litt og jeg hadde ingen tvil om at lappen kom til å være i boks lenge før babyen i magen var klar for ankomst. 

Så kom de dårlige nyhetene.. Babyen i magen var ikke frisk og sannsynligheten for at svangerskapet kom til å ende bra var veldig liten.
Billappen gikk fra å være første prioritet til å havne så langt bak på listen at jeg knapt ofret det en tanke.Månedene gikk, Fillip ble født og hverdagen besto av bekymringer, sykehus og enda mer bekymringer.
Jeg brukte så vanvittig mye tid på å gå til buss, vente på buss, sitte på buss og samme røkla om og om igjen hver eneste dag.
For å møte på alle kontrollene, undersøkelsene men ikke minst for å hente Malin i barnehagen.
Hele veien hadde jeg i bakhodet at lappen egentlig var betalt, men jeg tenkte at siden det var så lenge siden jeg hadde hatt kontakt med kjøreskolen at jeg sikkert ikke hadde krav på å fullføre siden de fleste har tidsfrist for å bruke de pakkene man kjøper.

Jeg turte faktisk ikke ta kontakt fordi jeg var så redd for å få den beskjeden, jeg var så flau over at det hadde blitt betalt så mye penger og at jeg hadde latt det gå så lang tid siden siste kjøretime men ikke minst for at jeg ikke hadde opprettholdt kontakt og hatt en dialog i det minste.

Men etter en lang vinter med alt for mange timer tilbakelagt på busstopp med sur vind, regn, snø og misfornøyde unger tok jeg mot til meg og sendte en melding til kjøreskolen. Jeg hadde så vondt i magen, for jeg var så sikker på at det ikke kom til å gå min vei.
At jeg kom til å få beskjed om at det var gått så lang tid at jeg ikke lenger hadde krav på å fullføre uten å betale på nytt.

Jeg kan nesten ikke beskrive lettelsen jeg følte når jeg fikk svar, og eieren faktisk husket meg og ikke minst historien vår og at de møtte meg med forståelse og  fortsatt var villige til å la meg fullføre uten å måtte betale på nytt.
Det var på ingen måte en selvfølge, og de kunne nok uten problem avvist meg og sagt at jeg fikk komme tilbake når jeg kunne betale for en ny pakke.. Jeg startet opp igjen på nyåret, og fikk beskjed om at jeg skulle få en ny kjørelærer.
 Da ble jeg mildt sagt nervøs fordi jeg følte at jeg hadde så godt kjemi med den første og var redd for at den nye ikke skulle være like flink.
Det hadde jeg ingen grunn til å være, jeg har nå en kjørelærer som er minst like flink til å lære bort og som har gjort at jeg nå kun har glattkjøring og langkjøring igjen før jeg kan ta oppkjøring. Og det på så kort tid!

Jeg valgte en kjøreskole som virkelig tar vare på elevene sine og som strekker seg langt for å få de i mål, man får utrolig god oppfølging og jeg sitter igjen med følelsen av at de virkelig ser hver enkelt elev. Det er ingen selvfølge altså! Jeg har lest om så mange som har sure kjørelærere som gir inntrykk av å kun være ute etter å "melke" hver enkelt elev for mest mulig penger..
Hos Mr.Traffiq er de veldig tydelige på priser, og i motsetning til mange andre har de ingen "skjulte" gebyrer og tilbyr pakkepriser som gjør at en sparer penger og ikke minst vet nøyaktig hvor mye det kommer til å koste å ta billappen fra start til slutt. Det er en stor utgift, så akkurat det har ganske stor betydning. 

Jeg har tenkt så lenge på at jeg burde skrive ett innlegg om min erfaring med dem, fordi de fortjener så mye skryt!
Nå er lappen endelig innenfor rekkevidde og jeg vet at den dagen jeg består oppkjøringen har jeg fått det beste utgangspunktet jeg kan få, fordi kjørelæreren er kjempe nøye men samtidig formidler ting på en måte som er lettfattelig og som fester seg. Jeg kan nesten høre stemmen hans i hodet når jeg øvelseskjører, og han har gitt meg enkle metoder for å huske de tingene jeg må huske før jeg kjører inn i et lyskryss, og alle andre situasjoner man møter i trafikken.

Så om du skal ta lappen og ikke bor for langt unna Sarpsborg/Fredrikstad anbefaler jeg Mr.Traffiq kjøreskole på det sterkeste!
De har dyktige kjørelærere og ikke minst veldig spreke biler som dere ser på bildene i innlegget ;-)
Priser og informasjon finner du på hjemmesiden: http://www.mr-traffiq.no
Jeg hadde nesten ingen erfaring med bilkjøring og gikk for pakke nr 2, det viste seg å være et godt valg og kan trygt anbefales om man har noen å øvelseskjøre litt med utenom. Hvis ikke ville jeg vurdert pakke nr 3 :-) 
Kjørelæreren jeg har nå heter Torbjørn og kan virkelig anbefales, han er veldig rett på sak og bruker hvert eneste minutt av kjøretimen på å lære bort mest mulig og har fullt fokus på kjøringen og gir hele tiden tips. Med andre ord ingen tørrprat om været og hvordan helgen har vært.
Og det gjør at jeg etter hver kjøretime sitter igjen med masse ny kunnskap og følelsen av at jeg virkelig får valuta for pengene!

// innlegget/lappen er ikke sponset eller skrevet i samarbeid med kjøreskolen, men jeg vet selv at det kan være vanskelig å velge hvem man skal ta lappen hos - det er jo snakk om veldig store beløp så man vil være sikker på at man velger en kjøreskole som gir en mest mulig for pengene og som folk har god erfaring med.
Håper jeg kan bidra til at noen får et litt lettere valg, og ikke minst at Mr.Traffiq får velfortjent skryt og oppmerksomhet! :-) 

Bildene er lånt fra facebooksiden til Mr.Traffiq som du finner HER.
Satser på at skryten veier opp for "bildetyveriet" :-)


Jeg kommer aldri til å bli en av de bloggerne som bare anbefaler ting jeg blir betalt for eller får sponset, meningene mine er ikke til salgs og jeg kommer aldri til å la være å skrive noe positivt om et produkt eller en bedrift fordi jeg ikke tjener noe på det eller får noe igjen for det selv.. Så kynisk har jeg heldigvis ikke blitt!
Jeg sitter med en så enormt stor takknemlighet ovenfor den forståelsen jeg har fått fra kjøreskolen at jeg virkelig synes de fortjener litt "gratis reklame" og satser på at de synes det er greit at jeg deler min erfaring :-) 

Én kommentar

Lizbeth Osnes | 19.04.2016 | 09:45

Det er SÅ godt å endelig være i mål der! Det ser absolutt ut til at pakkeprisene på denne kjøreskolen lønner seg veldig. Jeg har brukt mindre enn gjennomsnittet (!) på mitt sertifikat i følge kjørelæreren min, og jeg har svidd av rundt 35.000 kroner til sammen. Så det pakketilbudet var virkelig ikke et dårlig valg :-)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits