Blåmandag.

Pjuh, nå er hvertfall en del av stua tv-klar, og jeg har fått smisket meg til nye puter og masse blomster :-)
Kjenner nervene kommer krypende på og blir helt svett av tanken på alt jeg vil ha unnagjort før jeg lar "halve norge" få innsyn i stua mi. 
Kombinasjonen alenehelg og sykdom hos både små og store er definitivt ikke et godt grunnlag for rene overflater og støvfrie gulv!


Duken må strykes, *note to self*
For noen dager siden klikket jeg hjem litt basicklær til Fillip, han har plutselig vokst litt og buksene som har vært trofaste i godt over ett år er plutselig akkurat litt for korte. Det passet perfekt nå som våren har kommet og Zara har lagt ut vårkolleksjonen.
Jeg oppdaget Zara for noen måneder siden, jeg har alltid tenkt at det er et "dyrt" merke og at det ikke er å få tak i her.
Men det er jo ikke tilfellet lenger, de har nettbutikk og helt fantastiske priser for fine klær med god kvalitet.
I tillegg leveres det på døren med DHL så man slipper styret med å hente pakker på postkontoret! :-)


Elsker måten klærne er pakket på, fin eske med silkepapir og plagg som er helt perfekt brettet og pakket <3
Små detaljer som det har så mye å si synes jeg, føles med en gang litt mer eksklusivt ut. 


I denne omgang ble det bare myke og gode barnehagebukser, helt perfekt for daglig bruk og ikke minst behagelig for minsten som skal hoppe, løpe, herje og turne. Jeg synes kvaliteten er helt fantastisk med tanke på at buksene koster under 100kr stykket. 
De vi har fra før har holdt både form, farge og fasong i mange måneder selv ved hyppig vask :-)Nå venter jeg i spenning på svar fra kjøreskolen på om jeg kan utsette sikkerhetskurset på bane som jeg egentlig skal ha i morgen, det tikket selvfølgelig inn en påminnelses-sms et par timer etter at jeg takket ja til å bli filmet her hjemme i morgen tidlig.. 
Så nå håper jeg på et lite mandagsmirakel som gjør at jeg kan få med meg begge deler. 
Og så håper jeg at det en dag finnes opp en kur for glemsomhet og manglende evne til å holde styr på datoer og planer ;-)

6 kommentarer

Pernille | 18.04.2016 | 20:59

Lekker sofakrok ♥

Lizbeth Osnes | 18.04.2016 | 23:41

Måtte du betale mye i frakt/toll for varene fra Zara? :-) Masse lykke til i morgen!

Linn, mamma til Malin | 18.04.2016 | 23:52

Lizbeth Osnes: Om man handler for mer enn 400 får man gratis frakt.
Man betaler uansett ikke moms, den er inkludert i prisen! Det står "ubehandlet gods" på pakken når man får den fra DHL, men jeg ringte Zara sin kundeservice og fikk beskjed om at man ikke skulle ta hensyn til det, momsen er inkludert så man får ingen regning i ettertid!:-)
Første gangen jeg bestilte derfra handlet jeg for nesten 2000 så jeg fikk litt noia når jeg så den lappen, for det hadde jo blitt noen hundrelapper ekstra i moms og avgift, så det var veldig godt å få beskjed om at det ikke var noe å bry seg om! ;-)

Lizbeth Osnes | 19.04.2016 | 00:02

Ooohh, fantastisk! Da passer det jammen fint at vesla har en skikkelig vokse-periode, og at 98-garderoben må oppgraderes ;-)

Anita | 19.04.2016 | 09:58

Hva med å få tak i en god almanakk som du alltid kan ha med deg i vesken med en kulepenn, og som du kan ha liggende lett tilgjengelig hjemme? Jeg klarer meg ikke uten en skriftlig oversikt over planer og ting som skjer, og jeg har ikke barn engang 🙈

Anka | 20.04.2016 | 00:17

Hvordan er tøyet fra Zara på størrelsen?

Linn, mamma til Malin | 20.04.2016 | 07:18

Anka: Helt vanlig vil jeg si :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits