Når du ikke husker når barnet ditt er født en gang..

Hei fra "sykestua".
Siste gangen jeg sjekket klokka var den bikket halv fire i natt.
Hostet nesten opp lungene og brukte en halv boks med kleenex mens jeg forbannet sykdom, bakterier og folk med dårlig håndhygiene.
Lette huset rundt etter nesespray og fant sørgelig nok bare den med menthol som seriøst føles ut som å dytte en halv boks med tigerbalsam opp i nesa.

Malin var ikke i form i dag så hun har vært hjemme med meg. Jeg kan ikke huske sist en forkjølelse traff så hardt, så jeg ser frem til at den slipper taket..
Vi har spist suppe, diskutert frem og tilbake hvorvidt godteri er innafor når man er hjemme fordi man er syk, inngikk forlik og lagde hjemmelaget milkshake.
Jeg husker jeg selv fikk velge meg et blad, fikk servert kjeks, brus og gjerne en sjokoladebit eller to når jeg var syk.
Det var så stas, men for meg er det viktig å ikke gjøre det å være syk alt for "gøy" for da blir det fort veldig mange dager hvor hun våkner og føler seg dårlig..
Jeg er kanskje strengere enn de fleste for her i huset er eneste gyldige fraværsgrunn feber eller oppkast.
Diffuse magesmerter eller hodepine er ingen unnskyldning, og det viser seg gang på gang at jeg gjør rett i det for hun er alltid frisk som en fisk når hun kommer hjem fra skolen de dagene hun egentlig ville være hjemme ;-) 


Jeg har helt tydelig vært litt av i dag, jeg ringte bup for å avlyse timen jeg trodde vi hadde i morgen tidlig og klarte først å si feil fødselsdato tre ganger, hun i andre enden av telefonrøret fant nemlig ingen Malin født 05.04.13.. Jeg gjentok fødselsdatoen to ganger før jeg innså at jeg sto og sa FILLIP sin fødselsdato og ikke Malin sin.. Det toppet seg når hun sa at vi hadde time på fredag, og ikke i morgen. Hjelpes! Er det mulig å være så fjern. 
Jeg er så vant til å ringe sykehuset eller andre etater på vegne av Fillip, så det sitter som støpt. Ikke like vant til å ringe på Malins vegne :-) Hehe!



I morgen tidlig kommer det mest sannsynligvis et tv-team her for å spille inn et innslag til nyhetene.
Det betyr at huset må shines og visne blomster må kastes ut og erstattes. 
Så nå må jeg bare samle sammen nok pågangsmot til å gå i gang og knaske nok smertestillende til å få kroppen i brukbar form.
Og mest av alt utnytte anledningen til å få inn litt friske blomster ;-)

Ha en fin dag!

 





2 kommentarer

Ingrid | 18.04.2016 | 17:09

God bedring til dere :)

lizbeth | 18.04.2016 | 18:08

Oi, så spennende med nyhetsinnslag! :o Gleder meg til å se! Masse god bedring, skjønne du <3
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits