Takk!

Våknet opp til en tredjeplass på blogglisten og i skrivende stund har innlegget blitt lest av over 60.000 på under et døgn.

Det er så høye tall, at jeg blir helt overveldet.

Men veldig glad for at budskapet når ut til så mange☺

Nå er Fillip endelig feberfri og i bedre form😊Matlysten er tilbake og det gjør alt så mye lettere.

Jeg sitter og venter på barnevakten til Fillip, hun skal passe han til Halvard kommer hjem så jeg får med meg et foredrag kl 15. En av foredragsholderene er mammaen til Odin som ble mobbet så lenge at han til slutt tok sitt eget liv. En av norges mest tragiske historier, som foredraget forhåpentligvis bidrar til at ikke gjentar seg.

Nå gjenstår bare en real ryddesjau før jeg drar, så Halvard slipper å komme hjem til kaos.

Formen min er helt elendig så jeg burde vel egentlig holdt meg hjemme, men med antibac i veska og hostesaft klarer jeg nok å holde smitten for meg selv😷

Tusen takk for engasjementet deres, det trengs sårt! Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger fra takknemlige barnevernsarbeidere og det gjør meg så glad å vite at man bidrar til å løfte inntrykket og få frem en annen side enn den som vises i media.

Stor klem!❤

5 kommentarer

Mbul | 17.04.2016 | 13:55

Elsker bloggen din!!

Kleanna | 18.04.2016 | 12:07

Hei! Ville bare si at hver gang jeg lager brownie bruker jeg din oppskrift du hadde lagt ut på bloggen for lenge leeenge siden! BRA OPPSKRIFT DEN DER!!

Ibsen | 18.04.2016 | 14:48

God tur til foredraget med Odins mor, det blir sikkert interessant! Og god bedring :)

| 18.04.2016 | 15:46

Hei! Ville bare si at du ikke har oppdatert informasjonen øverst til høyre i bloggen din, der står det at Malin er 4 år og Filip er 0 år :) Hvor gamle er de?

M | 23.04.2016 | 00:43

Hvis jeg spoler tilbake ca ett år nå, var jeg innlagt på psykiatrisk akutt for første gang. Jeg var suicidal. Ikke lenge etter jeg ble innlagt, ble barnevernet involvert, de hadde mottatt bekymringsmeldinger fra forskjellige innsatser som var rundt både søsteren min og meg. Jeg var redd, og gråt utrolig mye i denne perioden. Men en barnevernsarbeider med hjerte av gull, som hele tiden viste at hun var på min side hjalp meg mer enn noen aner. Hun brydde seg, og det gjør hun fortsatt. Jeg havnet i fosterhjem da jeg ble skrevet ut av den psykiatriske avdelingen og det var skummelt først, men så ble ting litt bedre. Og jeg ble glad i de menneskene jeg skulle bo hos, alle rundt meg ville det beste for meg. Til tross for mye følelser og psykisk sykdom klarte barnevernet å få meg til å føle meg trygg, de forstod meg, hørte på meg. Til tross for at jeg hadde stengt ut mye av opplevelsene fra da jeg var yngre. Til tross for alt som forgikk... Barnevernet reddet livet mitt. Jeg tror ikke jeg hadde vært i livet hvis de hadde sendt meg hjem til foreldrene mine i fjor.

Så ja, innlegget ditt gjorde noe godt med meg. Jeg har gått rundt det siste året og sett utallige artikler om hvor "forferdelige" barnevernet er, hvor mye feil de gjør og at de aldri gjør en god nok jobb. Det verste er at til vanlig kommer disse kommentarene fra foreldrene sin side, og barna sine blir ofte ikke hørt i media. Jeg vet at foreldrene mine hater barnevernet fortsatt i dag. Alle historier har to sider. Det norske barnevern gjør feil, men de gjør også mye rett. De fortjener ikke bare ros. Takk for at du satte lys på det. Jeg setter utrolig pris på det - og det tror jeg de gjør også.
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits