Ett skritt frem, to tilbake

Dagens eneste opptur: Denne fine "loveseat" stolen som vi fikk helt GRATIS!

Fordi den har to små hull på armlenene og er litt falmet pga solen. Kunne ikke brydd meg mindre, den er så fin og ikke minst helt fantastisk å ligge i.

Det er få ting som gleder så mye som gratis gjenbruk gjør altså. Jeg gir bort mye klær og utstyr hvert år så jeg følte nesten at karmaen sørget for å gi meg litt tilbake🙈

Hver gang Fillip blir syk tenker jeg at jeg sikkert blir smittet. Så gjør jeg ofte ikke det. Men denne gangen, når tanken ikke falt meg inn en gang så kom det selvfølgelig helt plutselig. Føler jeg har en piggtråd i halsen og hoster som en gammel sjømann.

Har makset døgndosen på solvipect comp og har redusert hosten med kanskje 40% og sitter igjen med følelsen av å ha kommet hjem fra byen etter en hard kveld. "Byen" var 11 timer med sutring/akutt separasjonsangst hos Fillip så føler ikke jeg har gjort annet enn å bysse, bære og roe ned. Jeg skjønner han godt, det er helt pyton å føle seg sånn som dette. Alt er vondt liksom, pusting som vanligvis går av seg selv føles nå som en kraftanstrengelse.

Jada, jeg fisker etter sympati.

I dag føler jeg det er litt stakkars meg.

Halvard reiser bort i helgen så jeg ser han ikke fra tors kveld til søndag. Passer mildt sagt lite når man har hatt Fillip hjemme en uke og er dårlig selv😅

Men men, jeg overlever nok det også.

Får lade opp neste uke, satser på at formen til Fillip er god igjen og at han får gått i bhg på mandag🙏

Møtet med BUP gikk forresten helt supert.

En veldig trivelig dame som fjernet alle bekymringene mine ved å bekrefte at det hun sliter med er helt normalt for barn med adhd. Nå venter vi bare på papirer som bekrefter det, så kan tiltak settes i gang. Det blir bra!

Satser på at det blir bra søvn i natt, så morgendagen kan bli overkommelig.

God natt! ❤

Én kommentar

Lene | 15.04.2016 | 07:21

Du har min dypeste medfølelse!

Piggtråd i halsen, skallebank og feber, hjemme med en aktiv kar på fire som barnehagen mener er syk! Han er ikke syk, men veldig glad i å være hjemme, og ganske god på skuespill!

God bedring til oss alle, og god helg!

Her er det forøvrig Bronwel Comp det går i, den smaken får vi i ungene også.
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits