Netflix & sofatjeneste.

Dagen kan i grunnen oppsummeres i bilde under, barnetv, kos på fanget og sløving i sofaen.
Fillip virker heldigvis hakket bedre i dag, og tempen har foreløpig ikke vært over 38,5. 
Satser på at den ikke stiger nevneverdig utover kvelden og at vi slapp billig unna denne gangen.

En av fordelene med å bo sammen med en AV-tekniker er at vi får kjekke løsninger "gratis".
En smart-tv på 55" som kan vinkles hvilken vei man vil, med lydplanke hengende fast under så lyden går samme vei som tven.
Vi sa opp abbonementet på kanaler og gikk over til å kun bruke nettbasert tv. 
Så vi har netflix, viaplay, Dplay, tv2 sumo og nrk app. Alt sammen styres enkelt med en fjernkontroll så vi slipper å styre med hdmi kabel og pc.
Det er SÅ digg! Og jeg føler vi får så mye mer for pengene og ikke minst mer frihet i forhold til at vi kan se hva vi vil når vi vil. 
Inkludert direktesendt tv. Anbefales virkelig om man har mulighet! :-) 
Vi betaler ikke noe særlig mer enn vi gjorde for "vanlig" tv. Fillip ser litt bedre ut i dag, han slo til og med kråke og hoppet rundt som en villmann et par minutter før energien tok slutt og han flatet ut.
Vi sovnet ikke før halv tre i natt, han våknet og var ikke spesielt interessert i å sove etter at paraceten kicket inn.
Så han og Halvard lå og snakket om alt mellom himmel og jord. 
"Fillip er stor gutt og store gutter skal sove nå, for nå er det natta"
"Ja, og pappa er stor gutt. Og mamma. Men vi skal ikke sove nå Fillip vil være våken"
Digger at han snakker om seg selv i tredjeperson, det er så søtt. Nå skal jeg og denne frøkna gå i gang med å rydde huset. 
Det hoper seg opp på null komma niks og når hun for en gangs skyld vil hjelpe til tenker jeg at det er greit å skynde seg i gang før det innfallet går over ;-)
Ha en fin kveld!

3 kommentarer

Marlene | 11.04.2016 | 19:42

Så bra tempen har gått ned, så skal jeg krysse fingrene for at den holder seg sånn ;) Er ikke kjekt når disse små er syk!

Vi har kanaler, men har allikavel netflix. Har prøvd diverse av de andre. Nå har vi fått fiber så da kan vi like gjerne ha de kanalene vi har ;)

Annie | 11.04.2016 | 20:56

Herlig at du er tilbake. God bedring til Fillip!Hilsen fast leser i "alle år". :)

| 12.04.2016 | 22:18

Du er flink!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits