Det snur så fort..

I går var Fillip superaktiv, kjempeglad og helt i hundre akkurat som han pleier.
Så fornøyd med lørdagsgodt, vi syklet tur, var ute et par timer og han var helt frisk og fin.

På morgenen i dag var han uvanlig rolig, ville helst kose og slappe av. 
Vi laget vafler og jeg kjente at han var relativt varm.
Opp for å måle temp, som plutselig var steget til 38,9.
Tre timer senere 39,8 og helt slått ut. 

Det verste er at jeg så alt for godt vet hva som kommer.
Nå blir det noen slitsomme dager med lite søvn, fokus på mat og væskeinntak og generelt bekymring.
Ingen symptomer på noe enda så med mindre de melder sin ankomst i løpet av morgendagen blir det sjekk på barneavdelingen for å utelukke urinveisinfeksjon. Før han opererte urinveiene måtte vi inn med en gang han fikk feber, nå må vi kun inn når han har høy feber og dårlig allmenntilstand uten klare symptomer.  Så jeg krysser fingrene for at det kommer litt hoste eller snørr snart, hvor fælt det enn måtte høres ut. 

Så sånn er ståa, vi er heldigvis godt vant nå og flinke til å holde motet oppe når ting blir tungt :-)
 

Ingen kommentarer

Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits