Jentetips!

Jeg nevnte jo i et tidligere innlegg at en bivirkning av medisinene jeg bruker er uren hud.
Det har vært en halv evighet med opptrapping og jeg er enda seks uker unna den dosen jeg skal oppi.
For hver økning (annehver uke) får jeg et skikkelig utbrudd. 
Det er en ting at det ikke ser pent ut, men det gjør relativt vondt og det føles til tider som at hele ansiktet er solbrent og sårt.
Etter og ha kastet vekk tusenvis av kroner på dyr hudpleie som i grunnen har gjort veldig lite, har overgangen til koreanske produkter for godt over et år siden vært en game changer. 
Produktene koster en brøkdel av hva det meste her gjør og resultatene er i en helt annen klasse.


Jeg har etterhvert fått meg en relativt stor samling med produkter som dekker absolutt alle problemområder og hudtilstander fra dag til dag jeg nærmer meg vel snart femti produkter så interessen er som dere sikkert skjønner relativt stor. Hehe! 
kbeauty.blogg.no ble opprettet for å ha en egen blogg med kun hudpleie men jeg tenkte jeg skulle skrive litt her også innimellom. 
Enkelt og greit fordi jeg virkelig digger det og fordi jeg vet at mange kan ha nytte av å lese om annet enn sponsede produkter til x-antall hundre pr produkt når man kan få tilsvarende til en brøkdel av prisen. Jeg får fortsatt mange tilbud om å reklamere for f.eks ansiktsmasker men det kunne ikke falt meg inn å anbefale et produkt som koster 3-400kr når jeg kan bestille det samme for rett under hundrelappen og få mer for pengene.

Et godt eksempel er vippeserum som gjerne ligger på mellom 499,- til svimlende 1499,- det er helt sjukt! 
Etude house har my lash serum til knappe 36kr inkl frakt. Disse har jeg sett uttalige før og etter bilder av og de er minst like bra som resultatbildene til de dyre. 
Jeg ga bort en til bestevenninna mi til jul og hun merket også en enorm forskjell og endte med å måtte stoppe en periode for vippene ble nesten for lange;)
Selv har jeg også godt resultat, men jeg bruker stort sett løsvipper så jeg har ikke samme behovet (så er jeg for å være helt ærlig alt for glemsk til å huske å påføre den hver dag..) 
 Denne koster som sagt 36 kr inkl frakt! (fås kjøpt HER)
Jeg tjener forøvrig ikke en krone på at noen kjøper det, men andre sparer potensielt betydelig mye så jeg deler gledelig :-)


Det kommer snart flere innlegg på kbeauty.blogg.no om du er interessert i å lese mer om koreansk hudpleie.
Jeg oppdaterer instagramkontoen knyttet til bloggen ganske ofte, der heter jeg @kbeauty.blogg.no :-) 

Og jenter, del gjerne tipset med venninner som vurderer å svi av x-antall hundrelapper på vippeserum som de kan få for knappe 36kr! 
Sharing is caring :*

 

3 kommentarer

Hilde | 09.04.2016 | 17:12

Hei! Spennende å høre om billige produkter som faktisk funker! Jeg lurt bare om disse produktene passer for sensitiv hud og er uten parfyme? Hadde vært perfekt med billigere produkter som ikke inneholder parfyme ettersom jeg tåler ikke produkter med parfyme..

Liker bloggen din, så glad du er tilbake med innlegg igjen :)

Ha ei fin helg!

Linn, mamma til Malin | 10.04.2016 | 17:34

Hilde: Hei!
Mange av produktene egner seg for sensitiv hud og er uten parfyme.
Jeg skal skrive mer om produktene etterhvert :)

Randi | 10.04.2016 | 11:40

Vet du om de tester på dyr? Hvis ikke så er det jo genialt.

Linn, mamma til Malin | 10.04.2016 | 17:34

Randi: Det er som i Norge individuelt, noen av produsentene dyretester og andre ikke :-)
Jeg kan skrive mer utfyllende etterhvert! :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits