Gullkorn

Denne lille dragen/krokodillen kom hjem superstolt og overlykkelig <3 
Se på det lille fjeset med det store gliset, er jo helt umulig å ikke bli glad selv. 


Han skulle selvsagt være med på alt når jeg laget middag, det er ikke en ting som skal helles oppi en gryte, deles opp eller røres i med mindre han får hjelpe til. Måtte det bare vare! ;-)Kjøretimen gikk ikke sånn superbra i dag, jeg har ikke fått lest nok på teorien og føler jeg henger litt etter.
De andre gangene har det liksom vært så veldig stor fremgang og alt har vært så overkommelig.
Men de siste to ukene har jeg rett og slett glemt hele teorien. Og det må jeg bare få tatt igjen asap.
Jeg skal klare det, alt handler om prioriteringer :-)Ellers har dagen seriøst vært en berg og dalbane av følelser, dritsur for regnet som bøttet ned, dritsur for at jeg glemte å kjøpe brød etter kjøretimen og derfor gikk skrubbsulten i x-antall timer frem til jeg mannet meg opp til å gå ut i regnet. Halvard sa det var liten sannsynlighet for at han kunne hente Fillip i bhg og da hadde jeg risikert å stå opptil 30min i pøsregn rett i veikanten. Busstoppet er idiotisk plassert, kan i grunnen ikke kalles et busstopp, det er et skilt i veikanten og trafikken er helt ekstrem i rushen. Det suger maks, når regnet bøtter ned og man blir nedspylt hver gang en bil kjører forbi.
Så ble det sol og humøret steg ørten hakk. Så tikket det inn melding om at Halvard rakk Fillip og dagen gikk fra grå og trist til superbra.
Sånne ting har så mye å si i hverdagen. Kjenner jeg virkelig setter mer pris på sånne små ting som for mange er en selvfølge.I kveld har jeg og Malin hatt en skikkelig kosekveld.
Halvard la Fillip før han dro på guttekveld hos bestekompisen sin.
Jeg følte meg i det "gavmilde hjørnet" og sendte melding om at han bare kunne sove over så han slapp å komme dinglende hjem her en gang i natt å risikere og bli vekket x-antall ganger av minsten. Neste helg skal han reise til Tallinn med jobben, så føler meg skikkelig grei for øyeblikket.
Skal selvsagt ta meg friheten til å ta en jentetur snart, greit å spare opp litt goodwill ;-)


(linnthorsen på snapchat)

Malin har stått for kveldens underholdning med fantastiske kommentarer og vitser.

Malin: mamma, kan du få flere barn?
Ja, det kan jeg men jeg har ikke tenkt å få flere barn det er jeg helt ferdig med.
Malin: men jeg har jo så lyst på en lillesøster!
Det skjønner jeg, men det kommer du nok aldri til å få.
Malin: men kan vi ikke bare få et fosterbarn da? Det har jeg sett på reklame, man kan velge hva man vil ha så kommer fosterbarnet i posten man må bare melde seg på en liste😂

Seriøst, hvor får hun det fra?! Jeg lo så jeg nesten tisset på meg.

Ellers har vi ledd oss halvt ihjel av snapchat, faceswap er favoritten og vi ler oss fordervet begge to.
I morgen skal Malin i bursdag etterfulgt av sleepover før det blir søndagsskole og badeland i morgen.
Alt er med andre ord tilrettelagt for en superfin helg for henne! :-)

Nå klarer jeg knapt å holde øynene oppe, og et klarere tegn på at man bør smekke igjen macen og faktisk sovne blir det faktisk ikke.
Så god natt, og god helg! :-)
 

5 kommentarer

stine | 09.04.2016 | 09:23

Så stor hun har blitt :-) Husker så godt når jeg leste bloggen og hun var mindre, for søsteren min ble født akkurat en måned før og det var så gøy og sammenligne dem (haha)

Linn, mamma til Malin | 09.04.2016 | 13:50

stine: Ja, det har gått superfort! :)

S | 09.04.2016 | 09:58

Når du er inne i en god bloggperiode er du utvilsomt Norges beste blogger!! 🙏🏼 Jeg virkelig koser meg med innleggene dine og kan lese de opp til flere ganger. Du fremstår som en fantastisk person og mor! Lykke til med alt som skjer fremover, og takk for at du deler så mye!

Hilsen fastleser siden Malin var baby 😊

Linn, mamma til Malin | 09.04.2016 | 11:49

S: takk! ?? Det betyr så mye å høre sånn????

RebeccaHasselgard | 10.04.2016 | 00:43

nei så herlige bilder da! :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits