Ready set go.

Om ti minutter blir jeg plukket opp av kjørelæreren min.
Det blir forhåpentligvis en av de siste kjøretimene før jeg blir ferdig med det obligatoriske (langkjøring og glattkjøring) gjetter at jeg er ferdig i mai og at jeg går inn i Juni måned med rykende ferskt sertifikat. Da skal champagnen sprettes altså!Magen rumler og straffen for å være distré og glemsk i går resulterte i en brødboks tom for brød i dag og en mage som må overleve på sorbetis frem til jeg får kommet meg på butikken etter kjøretimen.  Det er så klassisk meg, heldigvis i mye mindre grad takket være bedre rutiner og medisiner som fungerer - men det kommer alikevel sånne glimt av den "gamle meg" innimellom, jeg velger å se på det som mindre sjarmerende personlighetstrekk ;-)

Det resulterte i det minste i noen minutter med ren lykke, frisk deilig sorbetis fritt for dårlig samvittighet - for blodsukkeret måtte jo opp.
Nå krysser jeg fingrene for at kjøretimen går knirkefritt og at hundrelappene slipper å fly ut lommeboken de neste ukene. 
Kjøretimer har blitt helt hinsides dyrt, så greit å slippe den utgiften om man kan.
Så kan man heller kjøpe litt mer sorbetis og kanskje slå på stortromma med en kinotur eller date på en restaurant hvor man faktisk sitter ned og nyter maten fremfor å kjøre gjennom drive thruen på Mc.Donalds. 

Jeg sitter forresten med tidenes beste magefølelse akkurat nå, ikke bare på grunn av isen men fordi mange av dere skriver så fantastisk fine ord og det varmer  så mye at jeg knapt kjenner kulden til isen som sklir ned halsen :-)
Ha en fin dag! 
 

Én kommentar

Anita | 08.04.2016 | 16:10

Har lest bloggen din i mange år, og hele veien har jeg virkelig ønsket at du av alle skal få lappen. Det må være så utrolig deilig og tidsbesparende for deg! Krysser alt jeg kan for flotte deg, og at lappen skal gå i orden nå! ☺️☺️
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits