Adele kommer!

Fredagstacoen har etterlatt magen i sprekkeferdig tilstand, det er fyr i peisen og kroppen er godt pakket inn i pledd.
Nå venter vi bare på at Skavlan skal begynne, jeg ble så glad når Halvard sa at Adele skulle komme i dag, så etter og ha halveis hoppet opp og ned i sofaen med "gjør hun, GJØR HUN?!" tok han selvfølgelig muligheten til å tulle litt.. "Neida, jeg bare tulla hun kommer ikke på Skavlan i kveld.." Så skuffa, så sier han at hun kommer alikvel. Neida. 
Endte med at jeg tok telefonen for å google og da ga han seg heldigvis ;-)
Jeg elsker Adele. Jeg er kanskje en av de veldig få som enda ikke har gått lei av Hello. 


I morgen håper jeg å få opp juletreet inne og kransen ute. 
Er jeg heldig rekker jeg kanskje å lage en dørkrans, forhåpentligvis en litt finere variant enn i fjor ;-)
Så får vi prøve å bruke litt av det enorme lageret med hobbyting i kjelleren, og produsere litt julegaver til nærmeste slekt (som blir glad for skakke reinsdyr og dorullnisser..)


Jeg glimtet til og bestilte årets julegave til meg selv i år, en splitter ny Iphone 6s pluss. I rose gold (rosa) <3 

Nå begynner Skavlan, Adele er på skjermen allerede så vi skrives!
Ha en superfin kveld <3


Én kommentar

ida | 12.12.2015 | 10:28

Da får du følge med på nei i kveld. Da blir det en hel konsert! Selv har vi kalt opp vår yngste etter henne (Adele er et navn i min familie, det spilte litt inn:p)

Linn, mamma til Malin | 12.12.2015 | 11:00

ida: jaa, jeg så det! Gleder meg til konserten ikveld ??
Adele er et fint navn!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits