God morgen, liksom.

I dag var det luciafeiring i barnehagen, og Fillip var et av de barna som ikke hadde en stolt mamma eller pappa som så på når han gikk i tog, og spiste lussekatter og drakk kaffe når de var ferdige. Halvard kunne ikke ta seg fri på morgenen og jeg kunne ikke ta med Malin (da hadde hun kommet på for sent på skolen) og for å være helt ærlig hadde ikke formen holdt resten av dagen om jeg skulle begitt meg ut på det stressmaratonet med bussing og lang vei til busstopp fordi Malin måtte ha blitt levert først (og da hadde jeg ikke rukket det uansett..).
Det gikk bare ikke opp, og jeg ble så lei meg av tanken på Fillip med den fine glitterkransen på hodet og lucialyset sitt, så for meg at han tittet spent etter oss og ble så lei seg når han innså at vi ikke var der.. Jeg brukte tjue minutter på å grine meg ferdig på badet før jeg klarte å ta meg sammen og starte dagen. 
Sånne ting får meg til å føle meg som verdens verste mor. Fikk heldigvis beskjed om at det var mange foreldre som ikke kunne komme i dag, det hjalp på en måte litt.
Da vet jeg at han ikke var den eneste uten en stolt mamma eller pappa som så på. Så får vi ta det igjen til neste år!


Jeg glemte å kjøpe brød i går så jeg måtte skynde meg bort på butikken for å få tak i det.
Stresset så at jeg ikke tenkte over at jeg kanskje burde stelt meg og i det minste prøvd å få øynene litt mindre hovne og rødsprengte. 
Det var heldigvis ikke et eneste menneske der inne, annet enn mannen i kassa. 
Jeg kjøpte med ferske rundstykker så om ikke starten på dagen ble bra blir hvertfall fortsettelsen det.
Ferske rundstykker med masse godt pålegg. 
Malin ble sendt avgårde i fin rød julekjole, de skal ha nissedisco på SFO (crap, nå kom jeg på at jeg har helt glemt å sende med nisselua!) 
Endelig en morgen hvor hun faktisk får LOV til å ta på seg penkjole.. ;) 

Nå er frokosten smurt og øynene klarer såvidt å holde seg åpne. 
Fikk ikke sove før sent i natt, det verket sånn i ryggen at ingen stilling var behagelig og alt var bare blæh. 
Så når jeg er så heldig at jeg har muligheten til å ta igjen litt søvn skal jeg søren meg benytte meg av den :-)
Ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits