a4

Endelig en "normal" dag! 
Det føles helt fantastisk å vite at man har bidratt i huset, og at Halvard får litt mindre å gjøre når han kommer hjem i dag.
Vasket ut av kjøkkenskuffene som musene hadde hatt fest i. De har seriøst fortært to poser med mandler, en med brunt sukker og gnagd på absolutt ALT som lå i bakeskuffen. Til og med cupcakes-formene var halvspist! Så alt i den skuffen gikk rett i søpla, det var jo musebæsj over alt så det var ikke mye spiselig lenger..
Håper vi slipper flere runder med det nå, har gjort om på skapfordelingen så forhåpentligvis klarer vi å holde de unna matvarene.
Men de kommer jo til på de merkeligste steder alikevel.. Usj altså.  

Ryggen er bedre i dag, tok kanskje i litt for mye litt for tidlig så sofaen er veldig grei og ha nå og jeg måtte ty til smertestillende tidligere i dag.
Men det gikk ganske mange timer med ganske grei funksjon, så nå ser det ut til at det endelig slipper litt taket! :)


Midt i vaskesjauen min fikk jeg melding av Cathrine som ville finne på noe, og en time senere sto hun på døra klar for kjøpe lunch.
Vi fikk testet ut Egon på storbyen, enchiladas på begge to. Falt ikke helt i smak, men mette ble vi!
Og stemningen der inne var kjempegod, så det veide opp for at maten ikke var helt tipp topp i dag.


Fikk fylt på klesskapet til Fillip med fire minions gensere og en pysj. 
Han er inne i en festlig periode hvor ingenting annet enn minons klær duger, og med bare to gensere fra før fikk jeg for første gang i historien beskjed av Halvard om å kjøpe mer klær til Fillip. Med minions trykk, så han slapp å bruke x-antall minutter på å roe ned en illsint Fillip som vil ha minons-genserene som er på vask annehver dag. 
Han har så herlig personlighet, vet virkelig hva han vil. 
Møtte også på en ny problemstilling nå som de skal ha nissefest i barnehagen, måtte finne nisselue i babystørrelse og det var ikke enkelt gitt.
Fant på Lindex heldigvis, så nå er jeg spent på om den passer. 
Jeg håper egentlig at den er for liten, men hodet har jo ikke vokst så sannsynligheten for at den passer er stor. 
Litt sårt å kjøpe babylue til en gutt som har bikket 2,5år det er jo i sånne settinger man virkelig skjønner hvor lite hodet egentlig er..

Fikk heldigvis en opptur med å komme hjem til hentelapper, samlingen av hudpleie utvider seg stadig og jeg får rett og slett bare ikke nok.
I går nevnte Halvard litt oppgitt at det nesten ser ut som et parfymeri på badet vårt, og om jeg ikke snart hadde alt jeg trengte ;)
Godt han ikke vet hvor mye større samlingen snart blir. Hehe!
Litt av utvalget sålangt:


Nå kommer Halvard straks heseblesende inn døra med Nicolay og Fillip og forhåpentligvis en pizza fra pizzabakeren, vi gikk for en kjapp og enkel løsning i dag.
Satser på at han husker at vi ble enige om det, den ventetiden fra de kommer hjem fra skole og barnehage og til middagen er klar kan seriøst ta knekken på enhver tålmodig sjel. "jeg er sulten" "mamma, er maten snart ferdig" "har du tenkt å la oss sulte ihjel eller?!" "mammaaaa".. 

MRen i går gikk overraskende greit, det tok 25 min og jeg måtte ha et slags "bur" over hodet. 
Fikk litt noia men klarte å ligge i ro lenge nok til at bildene ble bra. Nå venter jeg på svar, og oppdaterer såklart så fort jeg vet om det var bra eller ikke :-)

Ingen kommentarer

Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits