Sliter du med huden din?

Jeg har jo skrevet bittelitt om Koreansk hudpleie i ett innlegg her inne tidligere, og opprettet en egen blogg med bare KK for å unngå å spamme ned denne bloggen.
Men så kommer det så mange spørsmål i innboksen på facebook for tiden så jeg tenkte å skrive et lite innlegg her også.

Huden min har de siste to-tre årene vært skikkelig dårlig.
I perioder levelig men alt for ofte "vil ikke gå ut døra-dårlig" , det er ikke gøy å legge lag på lag med sminke som ikke gjør annet enn å dekke rødheten og som ser klumpete og fælt ut..
Når det gjør vondt å komme nær huden, og de dype vonde kvisene sprer seg som ugress. 

Jeg har prøvd SÅ mye. Alt i fra helsekost til svindyre produkter som ikke ga det resultatet jeg håpet på.
Det er så sårt å slite med huden, og det går utover så mye. Det gjorde hvertfall det for meg!
Så knakk jeg endelig koden, og fant produktene som virkelig fikk huden min til et helt nytt nivå.
Jeg gruer meg ikke lenger til å gå ut og skyr ikke dagslys. Det føles så bra!
Og det vil jeg gjerne dele, for jeg har lest så mange tips som og anbefalinger men det meste har vært kjempe dyre produkter som jeg vet mange ikke har råd til.
Så her kommer mine anbefalinger, hvor alt koster under 120,- pr produkt inkludert frakt.


Rens: Denne bruker jeg morgen og kveld, jeg tar en liten ert og skummer den godt opp i fuktige hender og påfører på fuktig ansikt.
Jobber den godt inn i huden og skyller den av med "splæsje-bevegelser" med lunktent vann til alt er skylt bort.
Lukten er ikke supergod, den lukter litt tea-tree, men det forsvinner så fort du har skylt det av. 
Denne etterlater huden myk, ren og klar for mer pleie. Varer en hel evighet, og har lav ph som er det optimale for ansiktshuden. 
Elsket av KK-bloggere verden rundt, meg selv inkludert.
Den koster ca 75,- men er ofte på tilbud (jeg kjøpte den for 55,- inkl frakt) trygg ebay-selger som sender raskt HER.

Så til den ultimate favoritten sålangt: COSRX Ultimate moisturizing honey overnight mask.
Dette er en nattkrem (ikke maske som i ansiktsmaske som skylles av, i koreansk hudpleie kaller de nattkrem for sleepingmask/pack/overnight mask) som også kan brukes som dagkrem. Jeg bruker den til begge deler nå, fordi jeg ikke får nok av den. 
Den lukter nesten ingenting, og gir en helt fantastisk myk hud. I tillegg er den effektiv i kampen mot kviser fordi den inneholder over 80% propolis som er kjent for å være bakteriedrepende og beroligende på huden. Denne kan jeg ikke få lovprist nok, det var først etter at jeg innførte den i rutinen at jeg virkelig så forandring. 
Jeg har ikke hatt en eneste vond dyp kvise siden oppstart, og huden min er glatt og fin. Kun rødhet igjen etter tidligere kviser, som blir svakere for hver dag som går.
Den er også veldig drøy i bruk og trekker lett inn i huden. Gir fint underlag for sminke, fordi den ikke gjør huden klissete eller seig.Kjøpt fra trygg selger til 119,- inkl frakt HER. 
Jeg sjekker jevnlig prisene til den selgeren for den har ofte nedsatt pris på COSRX og alltid gratis frakt. 

Jeg har skrevet mange detaljerte reviews på bloggen jeg bare skriver om Koreansk kosmetikk: www.kbeauty.blogg.no så om du vil lese mer om produktene og hva jeg har brukt for å få det resultatet jeg har fått kan du lese der inne :-)

i dag kom det hele fem pakker med produkter jeg  hamstret når de hadde black friday salg og salg generelt, så det kommer masse reviews framover.
Alt er betalt selv, og kjøpt fra Korea. Jeg har blitt helt obsessed med hudpleie og storkoser meg på badet morgen og kveld. 
Det er så gøy nå prisene er så lommebokvennlige, og resultatene blir så bra! 
Ps! ikke kjøp produkter fra Kina, det er kun selgere som shipper fra Korea som anses som trygge. 


2 kommentarer

lisarorvik | 09.12.2015 | 17:23

Tusen takk for to fine tips :)

Maria | 13.12.2015 | 19:57

Hei.

Kunne du ha lagt ut bilder og navn på en god hudrens man kan bruke hver kveld pluss en deilig krem til blandingshud? Syns du ser vakker ut etter at du begynte med koreansk kodmetikk ;)

Linn, mamma til Malin | 15.12.2015 | 15:56

Maria: Hei! Legg gjerne samme kommentar på kbeauty.blogg.no, så kan jeg skrive ett innlegg der :*
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits