"klar" for MR.

Uææh, i dag er dagen. 
Det har gått så sakte, men samtidig så fort - som alltid når det er noe man gruer seg til.
Jeg har fått beroligende og venter på at de skal gjøre jobben sin, jeg gruer meg mest til å ligge stille og "fastspent" og at jeg ikke vet om jeg må ligge der 20 min eller 45.. 
Det kommer jo an på hvor kjapt det går å få tatt bildene de trenger.
Mamma har tatt seg fri fra jobb for å følge meg, så jeg kommer meg på riktig plass og ikke minst hjem igjen (jeg tåler ikke beroligende superbra så greit å vite at noen passer på..hehe!)  

Helgen gikk på et blunk, vi tok julehandel i Sverige på lørdag og så var jeg i dåp på søndag.
Helt skutt etter noen timer oppe og ute, så resten av tiden har jeg vært sengeliggende.
Skulle ønske jeg kunne skrive at jeg var god igjen nå og at ting er tilbake til normalen men jeg er ikke der enda dessverre.
Begynte på serien "scandal" på Viaplay og har søren meg sett hele FIRE sesonger på disse dagene jeg har ligget strak ut..
Serien anbefales på det sterkeste btw, om du skulle trenge tidsfordriv ;-)


Haha, holdningen min er ikke mye bra. Det gjør så vondt å stå oppreist så jeg får en sjarmerende bøy i ryggen.
Nå kommer straks taxien så krysser jeg fingrene for at undersøkelsen går bra og at svarene er positive.
Jeg får ikke svar med en gang så det blir noen dager til med neglebiting og venting, så håper jeg dette kan legges bak meg og at alt er fint. 

Ha en fin dag!

4 kommentarer

lene | 08.12.2015 | 10:30

Lykke til 😊 Skal selv ta bilde men må vente helt til 17 januar. Håper alt er fint 😊

| 08.12.2015 | 18:34

Hei Linn, jeg håper alt gikk fint med deg i dag, og at du når du får prøvene tilbake får vite at alt er fint. Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og synes du nå har opplevd mer enn nok smerte i ditt unge liv. Håper livet vil smile til deg snart. Du er en tapper jente, som ikke har bedt om noe av alt dette som har møtt deg. Likevel står du på, og reiser deg gang på gang.

Jeg heier på deg og håper helsen din blir bedre.

KLem fra Torill

| 08.12.2015 | 22:12

Lykke til!

tommy | 09.12.2015 | 06:30

fin ;)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits