Review: Innisfree Apple Juicy Cleansing Oil

Det første steget i kveldsrutinen er renseolje, den løser opp og fjerner sminken, solkrem,  fjerner fett og gir samtidig litt fukt før neste steg (skumrens).
Grunnen til at man skal bruke skumrens etterpå er at vann ikke løser opp olje, og da får man ikke fjernet restene av rensen og sminken godt nok uten det.

Min favoritt er Apple juicy cleansing oil.
Grunnen er at den er fri for mineralolje, lukter friskt av grønne epler, er lett å påføre og fjerner effektivt sminke og tørker ikke ut huden.
I tillegg er den drøy i bruk og har praktisk pumpeflaske og fresh innpakking.Oljen skal påføres tørr uvasket hud med rene tørre hender, jeg bruker ca 2 pump til hele ansiktet.
Masser i sirkulære bevegelser helt til du føler du har fått "løsnet" all sminken og hele ansiktet er rent. 
Skylles av med rikelig mengde lunktent vann, så er huden klar for neste steg. Oljerens skal kun brukes på kvelden, grunnen til det er at det ikke er noe behov for oljerens i morgenrutinen for da har man jo allerede fjernet sminke/solkrem etc kvelden før. Om morgenen brukes kun skumrens, eller gelrens eller en av de andre typene rens som finnes på markedet ;-)

Denne fra Innisfree kan brukes av de fleste hudtyper, det finnes samples på denne om man vil prøve før man evt kjøper fullsize.
Jeg kjøpte min fra Sing-sing-girl, en trygg selger som shipper bestillingen raskt. 
Den finner du HER.
Får alltid samples og dagens pakke kom på knappe 8 dager! 

Innlegget inneholder ikke sponset produkt, adlink eller reklame.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits