Sunday

Siste dag på nydelige Osterøy!
Det har gått så utrolig fort, veldig selvforskyldt siden vi har sovet lenge hver dag.
Men sånn blir det når man sjeldent får muligheten til å hente seg inn, da tar man det igjen når man endelig kan :-)
Veldig glad jeg har svigerforeldre som gledelig står opp med barnebarna sine så vi får sovet ut.


Vi var som sagt ute på fredag, og fy søren så gøy det var!
Kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy ute :-)
God stemning, timesvis med dansing og så kom en barndomsvenninne til byen for å være med oss.
Jeg har ikke mange barndomsvenner på grunn av hyppig flytting som liten, så det betyr enormt mye for meg å få tid med de få jeg faktisk har.
Avsluttet kvelden klokken fire, utslitte hele gjengen. Men det var SÅ verdt det. 

I morgen setter vi kursen mot Kristiansand, jeg er mildt sagt veldig spent siden vi skal kjøre på dagen og ikke på natten som vi pleier.
Det er utfordrende med Fillip som ikke er glad i å kjøre langt, og som kaster opp nesten hver gang vi kjører lenger enn ti minutt.
Jeg har alltid med håndklær, skift, våtservietter og antibac. På vei hit la jeg et håndkle over han i stedet for et teppe, så når han våknet og brakk seg fikk jeg akkurat fanget opp alt rett i håndkleet så det var bare å kaste det og kjøre videre, uten noe søl eller vond lukt i hele bilen. Utrolig hva man blir vant til ;-)

Nå skal jeg i gang med pakking, vi har en stor Audi a6 men alikevel blir både baggasjerommet og takboksen blir stappfull så det er mildt sagt mye å få med seg.
Ha en fin søndag! :*

5 kommentarer

Line | 05.07.2015 | 12:19

Alltid deilig å få sovet ut litt:-) håper hjemturen går super! Ønsker dere en kjempe fin tur og god sommer videre!

Jeg fant foressten en oppskrift på din gamle blogg om en muffins brownie, som jeg lagde i går! Og den var utrolig god, så jeg delte den på min blogg. Håper det er i orden :-) ha en riktig fin dag!

Christine | 06.07.2015 | 20:00

Et tips om ikke du har hørt det før.. Når vi skal kjøre på lengre turer tar jeg et vanlig plaster over navlen til vår minste på 3 år.. Da kaster hun ikke opp :) Glemmer vi å sette på så blir hun uvel.. Begynte med dette da hun var to etter tips fra andre.. Og for oss funker det :)

Stein Hagen | 08.07.2015 | 19:33

Det var da ei søt lita jente: Ha et flott uke :)

koreabeautyblog | 10.07.2015 | 18:11

Uff, så kjedelig for han å bli så mye bilsyk da :(

Veronika | 20.07.2015 | 22:54

Så koselig den nye bloggen din har blitt Linn! :) Nå har jeg endelig fått flyttet meg over til eget webhotell, og det føles helt fantastisk!:))

Høres ut som om dere hadde en flott kveld ute :D
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits