Podcast i samarbeid med Philips Avent

Nå er den lagt ut!

Den første podcasten ble spilt inn sammen med Susanne Kaluza, og vi snakker om amming og mat for småbarn.
Podcasten kan høres HER.

Det var faktisk veldig mye lettere enn jeg hadde forventet, jeg var ganske nervøs når vi dro inn til Oslo kvelden før.
Men Susanne var enkel å prate med, og jeg synes resultatet ble bra :-)


Fortell gjerne hva du synes i kommentarfeltet!

Én kommentar

Morten | 12.11.2013 | 19:37

Hallo! Vi ønsker å kommet i kontakt med bloggeren bak denne siden. Kan eieren vennligst sende meg et tilbud på reklameplass på denne bloggen? Min e-post er: morten snabel-a kasinonett.com
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits