I mål!Nå er jeg straks i mål med pakking, og kan dra fra et noenlunde ryddig og rent hus.
Gruer meg biiittelitt til over 8t på tog i morgen, men det pleier å gå greit så satser på at det går knirkefritt denne gangen også.
Ene gangen jeg reiste med Malin, kom hun ut fra toalettet klissvåt av tiss og gud vet hva som lå oppi doen på toget..
Hun hadde da falt oppi doskålen. For meg som har ekstrem angst for offentlige toaletter, og generelt toaletter var det helt grusomt!
Jeg måtte jo bare ta tak i det, og hadde heldigvis med skift og våtservietter. Men fyy for en opplevelse.
Følte for å dusje meg i antibac i flere dager etterpå :p

Kjenner det kribler litt i magen også, jeg har mesteparten av familien min i Stavanger og Haugesund, og i løpet av uken får jeg sett nesten hele familien min♥


2 kommentarer

Fru Jacobsen - Kone og mamma til tre | 06.11.2013 | 23:51

Kos deg masse, snuppa :)

Karoline | 07.11.2013 | 10:02

Er fra Haugesund! <3 verste byen egentlig da, tehehee
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits