07.08.2013

Hei!

Tok meg en skikkelig sommerferie fra bloggingen, men nå er jeg tilbake :-)

Den siste måneden har bestått av masse venninnebesøk,og farting hit og dit.
 Malin hadde toukers ferie hos pappaen og farmoren sin så brukte den tiden så godt som mulig til å få hentet meg inn.
Ingen tvil om at overgangen fra en til to er stor! Hvertfall når den ene krever ganske mye mer enn den andre.
Men nå har mye løsnet, det er endelig litt mer rutiner og forutsigbarhet over dagene.
Det hjelper godt nå som han er blitt fire måneder, spiser grøt og har et nokså fast søvnmønster.

Nå har vi gått mer og mer over til flaske, han er ikke så alt for stor enda og matlysten varierer veldig.
Det er lettere å ha kontroll over matinntaket med flaske, og melkemengden i puppene er noe slunken nå.
Men han får fortsatt pupp to-tre ganger om dagen, så får vi holde på sånn til det er helt tomt og heller fylle på med litt erstatning etterpå :-)
Det er utrolig hvordan man kjenner på ammepresset, og hvor stor forskjell det kan være på to barn født av samme kropp.
Med Malin gikk ammingen knirkefritt, og hun sluttet selv litt før hun ble ett. Denne gangen tviler jeg på at det blir slik.
Trøster meg med at jeg hvertfall har gjort det beste jeg har kunnet, med det utgangspunktet jeg hadde.4mnd, 5820gr og 58cm lang :-)
Vi har også vært innlagt enda en gang. Ny infeksjon.
Nå har han samme type bakterie i urinen, men det har ikke utviklet seg til full infeksjon så vi er hjemme og han går på forebyggende antibiotika som vanlig frem til det bryter ut skikkelig.
Håper det holder en god stund, for de innleggelsene tærer på alt som er. Det er så mye frustrasjon hos både oss og han, det er ikke noe kjekt å se han ha så mye vondt.
Det merkes godt at han er preget av at det har vært mye stikking, og ubehagelige undersøkelser. Han er veldig avhengig av nærhet hele tiden, og liker ikke å bli holdt "fast".
Jeg er spent på hvordan det blir når han blir litt større, og vet hva som skal skje når vi går inn døra til sykehuset. Den tid, den sorg!

Vi koser oss heldigvis masse også, gode på å glemme hva som har vært og hva som er. Legge det bort, og la hverdagen gå sin gang.

Jeg skal bli flinkere til å skrive her inne fremover, har bare trengt en god og lang pause! :-)

6 kommentarer

Sølvi | 07.08.2013 | 17:31

Bra du er tilbake! :)

Lizbethosnes.com - Venter ei lita jente i august ♥ | 07.08.2013 | 17:34

Han er virkelig nydelig <3 Ser mye rundere ut nå enn han gjorde en stund syns jeg, det er fryktelig deilig å se! Og at du har klart å i det hele tatt produsere noe melk med alt styret som har vært rundt dere er jo bare helt utrolig flott, du har vært KJEMPEFLINK, Linn! Klem!

♥ Lizbethosnes.com

Sandra | 07.08.2013 | 18:04

Fillip er virkelig nydelig. <3 Krysser fingrene for at dere slipper nytt sykehusopphold på en stund, og håper dere nyter sommeren så godt dere kan mens den fremdeles er her. :-)

Malin | 07.08.2013 | 19:17

Så kjekt at du er tilbake igjen! Har savnet bloggen, men alle fortjener jo en sommerferie! :) ikke noe gøy når man føler amme presset. Du vet jo selv hva som er best for deg og Fillip! <3

Elisabeth | 07.08.2013 | 22:28

Så bra at alt går relativt fint ;) Ble litt redd når du ikke skrev her inne på så lenge. Rart hvor mye man bryr seg om noen man aldri har møtt. Men jeg har lest bloggen din veldig lenge tidligere og for ikke så lenge siden fant jeg denne nye bloggen og ble så glad for å se hvor fint du har fått det. Håper alt fortsetter å gå bra og at dere tar vare på hverandre.

Nina slette | 08.08.2013 | 00:20

Hei Linn. Har fulgt bloggen din en stund og dette er nok første gang jeg kommenterer om jeg ikke husker feil. Innmari godt at du blogget i dag, jeg som flere her blir bekymret over at det er noe galt når det går en stund uten blogging. Men så bra att du tar deg pauser, det må du jo bare gjøre som tobarnsmamma. Det er helt fantastisk att det går så bra med Filip, er så glad på dine vegner. Han er utrolig søt!:)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits