"Sommerform"Dagens bilde!
En som virkelig elsker å bade, plaske med små føtter og nyte deilig varmt vann rundt hele kroppen.
Han har vært litt rar i magen noen dager nå, så vi har hatt et par eksplosjoner i bleia som har resultert i fullt klesskift på både stor og liten.
Så det går endel klesskift for tiden kan man si!
Forstår at jeg slapp ekstremt billig unna med Malin, som knapt gulpet.
Her går det vel en tre fire skift hver dag, uansett om vi har gulpesmekke på.. Måtte hatt heldekkende gulpedrakt om vi skulle unngått det :-p
Flira litt her om dagen, Fillip gulpa litt på t-skjorta til Halvard. Han skulle til å gå opp, og jeg spør hva han skal. "Ehh? Skifte t-skjorte vel, du hadde ikke gått rundt med denne her du heller"  Neida, jeg har bare gulp i håret,  og litt på genseren konstant!! Hehe.

Klassisk det de første månedene. Gulp og gris over alt føler jeg. Godt det går over :-)
Mammaen min tilbydde seg å vaske og rydde 1etg, så kjenner jeg gleder meg til å komme hjem til ryddig hus.
Det er virkelig en tilvenningssak å få alt til og gå opp. Man skal lage mat, rydde etter mat, rydde etter leking, bleieskift, klesvask, henge opp, brette, legge på plass. Sortere skittentøy, vaske gulv, vaske benker, rydde i gangen etter ørten unger inn og ut og sko over alt.
Komme seg ut litt helst, få på seg rene ordentlige klær og sminke. Trippelsjekke at man har med seg alt man trenger, kle på barn, kle av barn.
Så får man gjerne lite søvn, og så går store deler av dagen til amming og trøsting. Av og til skulle jeg virkelig kunnet klonet meg selv, hadde holdt med en hushjelp, en kokk og en barnepasser ;-)

Når jeg kommer hjem tenker jeg å begynne og prioritere trening mer.
Om man først får ryddet absolutt alt skikkelig, og er kjempestreng på å rydde hver eneste gang man har gjort noe, blir det lettere.
Da kan jeg gå ut døren uten at jeg får dårlig samvittighet og irriterer meg over alt jeg burde gjort..
Treningen er et must for at jeg skal få tilbake selvtilliten og føle meg vel i egen kropp.
Jeg raste ned 11kg på 10 dager etter fødsel. Det var jo så mye stress med innleggelse på nfi, og jeg pumpet over 1l morsmelk i døgnet.
Så kom hverdagen, mer tid i ro og en matlyst som ikke lignet grisen takket være ammingen.
Det resulterte i at syv av kiloene snek seg på igjen i rekordfart. Nå føler jeg meg bare diger, og rett og slett skikkelig uvel i egen kropp.
Det er ingen god følelse, og jeg tenker på det nesten hele tiden. Har ikke et eneste klesplagg jeg ikke føler meg som en svær flodhest i.
Å kle på seg er et ork, føler alt bare er en svær pløs og skulle helst gått i en heldekkende kondomdrakt som sugde av ti kilo bare ved å dra opp glidelåsen.
Men sånn fungerer det jo dessverre ikke, så her må det hard trening til og jeg må få i meg enda sunnere mat og mindre søtt.
Er heldigvis laget slik at jeg går raskt ned, bare synd at jeg går like raskt opp igjen om ikke jeg er flink nok med kostholdet og bevegelse.
Ikke kan jeg hive meg på en diett heller, når man ammer skal man jo ikke slanke seg.
Skulle ønske jeg ikke brydde meg så mye om sånn, jeg prøver å tenke at det er bare 2,5 mnd siden fødsel men det hjelper ikke på følelsen av å virkelig mistrives i egen kropp. Unngår speil så godt jeg kan, og håper så få som mulig ser meg i den elendige formen jeg er i nå.
Jeg gikk gjennom hver eneste butikk som selger kjoler på Åsane senter, men det var ikke en eneste kjole jeg følte jeg kunne gå med uten at jeg så ut som et svært berg med flesk. Av og til lurer jeg på om jeg faktisk er så stor som jeg føler meg, eller enda verre - om jeg er større?
Det er sikkert helt teit, men med dagens kroppspress føler jeg at jeg får pushet tynne veltrente flotte damer i trynet over alt, sammen med en god dose "thinspiration".
Nettavisene, blogger, instagram, facebook og tja - over ALT.
Så April, med knappe to måneder før det er strandvær var en skikkelig dårlig tid og få barn på.
Blir ikke noe bikini på meg i år!

Jeg trodde ikke jeg ble så påvirket, men det gjør jeg tydeligvis.
Synd at det skal være sånn, men det er jo sånn det har blitt.
Hvordan får man snudd det?Måtte bare slenge med dette bildet, det traff så voldsomt bra ;-)


10 kommentarer

malene eide | 25.06.2013 | 01:07

du ser jo kjempebra ut :) skjønner at det ikke er så lett, men prøv å ikke tenk så mye på det. nyt tiden med det lille gullet ditt (de vokser jo så fort!) og bare gi blaffen i alt annet :) du er nydelig!

Elise | 25.06.2013 | 05:09

Jeg synes det er så utrolig imponerende å se hvor voksen du er. Jeg er like gammel som deg, og livene våre er så vanvittig forskjellige. Min største bekymring er om jeg kommer til å forsove meg til bussen eller ikke. Og i skrivende stund sitter jeg på Bali, og er klar for å være her på ferie i 3 uker alene. Jeg har ikke engang booket sted å bo for mer enn to netter. Jeg har jo kun meg selv å tenke på, så jeg blir rett og slett mektig imponert over deg! Jeg har fulgt bloggen din helt fra starten, og jeg ser rett og slett opp til deg og hvor sterk du er! Stå på! Og du ser fantastisk ut uansett størrelse! Ha en herlig sommer, det fortjener du så absolutt!

K | 25.06.2013 | 18:25

Jeg kan anbefale mobil-appen Shape up!

Der får du virkelig kontroll på hva du stapper i deg, og du kan lett fylle inn om du har trent, så viser den deg hvor mange kalorier du har igjen.

Den fungerer hvertfall på meg! Første gang jeg har vært på slanken og sluppet å gå rundt og være sulten :-)

Susanne | 25.06.2013 | 19:33

Jeg har selv lagt på meg mange kg og merker at kroppspresset er verre enn noen gang! Overalt hvor man går ser man tynne jenter i f.eks treningstights og kjenner samvittigheten sniker seg innpå. Jeg har begynt å bruke kjoler med god strikk i livet, de skjuler fettet samtidig som at man slipper å tenke på om glidelåsen går igjen, hehe. Men alt i alt så skal vi være glad, det er jo tross alt et I-landsproblem at man får i seg nok mat, kanskje litt mer enn man trenger, hihi :) Skal komme i gang med treningen selv, men ikke for å bli syltynn, men vil bli normalvektig for min høyde og føle meg vel. Du har jo også verdens beste unnskyldning for at du har lagt på deg, du har født et barn og det sier seg selv at man legger på seg litt :) Stå på Linn, syns du er flink jeg! Flink som ikke har gått helt i kjelleren selv hvor mye motgang du har hatt. Det ser ikke ut som du har lagt på deg noe særlig ut i fra bilder så tror det går helt fint, men som du sier det handler om å føle seg vel :) Lykke til, good klem <3

Nathalie. | 26.06.2013 | 00:10

Jeg har fulgt bloggen din i mange mange år nå. Og jeg er så enig med hun over; Jeg blir så imponert over deg, Linn! Du virker så utrolig voksen og reflektert for alderen. Du har delt en del av ditt liv med oss lesere, og ut i fra det jeg har lest mtp ting som du har opplevd i livet; Så virker du veldig sterk! Uansett hvilke prøvelser du går i gjennom, så virker det som om du kommer sterkere og mer rustet ut av det hver eneste gang! Malin og Fillip er virkelig heldig som har en så flott mamma som deg :) Klem!

christina | 26.06.2013 | 16:14

Er så glad for at du har begynt å blogge så mye igjen:)

Nora Camilla | 26.06.2013 | 18:02

Hei Linn! :)

Følger deg både her og på intagram og det ser ut som om dere har det veldig bra, selv om det har vært mye opp og ned med den nye lille!

Jeg er så enig med deg i det du skriver om presset idag, aldri har det vært verre å legge på seg en kilo! Jeg tørr ikke engang å veie meg lenger fordi jeg ikke vil vite om jeg har lagt på meg ett lite gram. Etter at jeg byttet prevansjonsmiddel suste jeg oppover i vekt, og nå har jeg ikke veid meg på et halvt år. Det eneste som står i hodet mitt er at jeg må få trent nok til å gå ned og ikke drikke brus eller spiser søtsaker! Men når alt kommer til alt og man virkelig setter seg ned for å tenke, så er det jo ikke det som er viktig i livet, det SKAL være lov å kose seg når man vil det. Man skal ikke måtte telle kalorier og tenke på alt man putter inn i munnen, det er jo HELT sykt. Dessverre er det sånn det er blitt, og jeg har gått fra å være fornøyd med meg selv og tenkt at folk får ta meg som jeg er, til å bli sykelig opptatt av å hele tiden måtte bli tynnere. Det er forferdelig trist, og det er hardt å innrømme. Men jeg tror ikke det er mange i vårt samfunn som kan si at de ikke tenker på det!

Når det er sagt synes jeg du er kjempeflott som du er, med din fine familie, som elsker deg for den du er! Husk på det! Du er fin og veldig sterk! <3 Masse lykke til og stor klem fra meg!

Linn | 26.06.2013 | 20:56

Har du sluttet med tøybleier? Husker du brukte det på storesøster. Mindre lekkasjer med tøybleier! ;)

Kristine | 26.06.2013 | 21:30

For en nydelig baby du har! Så deg i Åsane i dag i forbifarten, men han så helt nydelig ut!!:)

Du bør være stolt over deg selv, og alt du har fått til :)

| 28.06.2013 | 00:02

Du er jo kjempefin. Ikke stor i det hele tatt!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits