Favoritt

Sjeldent sanger treffer meg så midt i hjertet som det denne gjorde.Begynnelsen gir meg gåsehud.

Hva er din favorittsang? :-)

6 kommentarer

Caroline | 20.06.2012 | 13:39

Min favorittsang er moments av One Direction. Den er så nydelig, og sier så mye..

Renate | 20.06.2012 | 17:22

Så fin.. Mine favoritter akkurat nå er John Mayer "Split screen sadness", Ed Sheeran " Lego house", Adele "One and only", og Boyce Avenue sin cover av Breakeven :)

Benedicte | 20.06.2012 | 21:01

Hør på Skin av sixx am! Den er såå fin! Jeg mener det, hør på den! :D

"Because they don't even know you, all they se is scars. They don't see the angel living in your heart. Let them find the real you buried deep within. Let them know with all you've got that you are not you're skin." ahhh frysninger.

Eva | 21.06.2012 | 00:36

Min favoritt sang er "Slow dancing in a burning room" av John Mayer - vekker følelser hver gang! Live versjonen er spesielt bra og anbefales sterkt! :)

Elsket begynnelsen av denne sangen! "Jag går i vinterskor på hösten. Alltid förberedd för storm" sier så mye mer enn bare det..

Emily | 21.06.2012 | 17:40

Her i huset går sangen på repeat, for den traff meg og - men jeg skal fortelle deg en ting, og det er at det gjør du også, Linn!

Du er helt fantastisk, og jeg ser opp til deg på så mange måter :-) Måten du kommer deg igjennom alt det vonde på, det er virkelig beundringsverdig. Du er så sterk, og det er godt å se at du kjemper og ikke gir opp selv om det mange ganger kan virke som den eneste muligheten du har. Det finnes alltid en annen utvei, og den klarer du å finne - gang på gang.

Jeg har fulgt bloggen din lenge, men har ikke vært flink til å kommentere. Men jeg er veldig glad for at ting endelig begynner å gå bedre for deg, det fortjener du virkelig :-) Og du er en flott mor for Malin, hun er heldig som har deg!

Ønsker deg og dine alt godt.

Linn, mamma til Malin | 21.06.2012 | 20:50

Emily: Tusen takk for det Emily, nå løftet du kvelden min ti hakk :)
Stor klem!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits