Konkurranse :-)

I påsken var jo jeg og Malin i Danmark sammen med familien.
Da bodde vi i Lalandia sine ferieleiligheter, med Legoland, badeland og lekeland i gangavstand.
Det var helt supert for både store og små, med boblebadekar, fullt innredet kjøkken og tre soverom med sengeplass til 8. Nytt og stilfullt innredet, med flotte uteområder rundt og masse aktivitetsmuligheter.
De har forskjellige hus/leiligheter så det finnes noe for enhver.

Nå arrangerer Stena Line en konkurranse hvor dere kan vinne en sånn tur!

Vi var så heldige at vi fikk turen i bursdagsgave av familien, men det skal absolutt gjentas.
Når man bestiller ferieleilighetene til Lalandia er badeland og lekeland inkludert, da får man mye igjen for pengene når ferieaktiviteter allerede er inkludert i prisen. 

Premier

1. premie: Reise med Stena Line t/r Oslo - Frederikshavn for to voksne og to barn inkl. lugar og bilplass. 2 overnattinger på Hotel LEGOLAND eller Lalandia Billund. Inkludert 3 dagers fri entré til LEGOLAND, samt fri entré til Lalandias Aquadome og Monky Tonky Land. 

2. premie: Reise med Stena Line t/r Oslo - Frederikshavn for to voksne og to barn inkl. lugar og bilplass. En overnatting på Lalandia Billund. En familiebillett til LEGOLAND, samt fri entré til Lalandias Aquadome og Monky Tonky Land. 

3. premie: Reise med Stena Line t/r Oslo - Frederikshavn for to voksne og to barn inkl. lugar og bilplass. En overnatting på Hotel LEGOLAND. En familiebillett til LEGOLAND.


4 - 14. premie: Inngangsbillett til Legoland for to voksne og to barn.


Med fjorten premier, så er vinnersjansene ganske store :-)
 Alt man behøver å gjøre, er å svare på noen få spørsmål her (facebook)
Hvis du vil booke årets familieferie direkte istedet for å satse på vinnerlykke, kan du gjøre det direkte her

Vinnerene blir kontaktet på mail 25 Mai! :-) 


// i samarbeid med Stena Line  

Én kommentar

sandra | 21.05.2012 | 23:05

Får ikke linken til å virke meg(Facebook)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits