"sykemeldt"

De siste dagene har formen vært ganske elendig, svimmelhet og en intens hodepine. I tillegg til trøtthet av en annen verden. Legetime er bestilt, 90% sikker på at det er kombinasjonen av lavt blodtrykk og lite jern som gjør det. Så da blir det å ta noen prøver og satse på at de finner ut av det og at formen blir god igjen:-)
Dagene går igrunne kun til Malinkos og kjærestetid. Nå er vi på vei til kr.sand, lur som jeg var bestilte jeg kun togbilletter ned for jeg skal ta bussen hjem - fint å oppdage at man har glemt lommeboka hjemme! Så litt stress kan man si. Hadde heldigvis med både drikke og niste til Malin, men jeg kan tenke meg at jeg er greit utsultet når jeg kommer hjem:p
Angrer på at ikke jeg spiste frokost før jeg dro, for å si det sånn..
Fikk heldigvis bestilt billett hjem med mammas kortinformasjon på nett.
Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dagens teknologi, så vimsete som jeg er;)

6 kommentarer

Josefine | 16.05.2012 | 12:46

Uff, litt uflaks :( håper du får en super fin dag uansett! Og god bedring! :)

Hanne | 16.05.2012 | 15:46

Fiiiina!

Camilla | 16.05.2012 | 17:11

Huff, har jern mangel eg og, og det er ikje noe kjekt :(

Men koffor reiste du til Amsterdam?? :)

Linn, mamma til Malin | 16.05.2012 | 20:46

Camilla: Ble invitert av Bugaboo, det er et vognmerke. Så var 48 timer, fikk se nyheten som lanseres i Juni, fikk møte de som fant opp vognen/står bak merket bugaboo, spiste middag osv. Utrolig spennende! Kommer mer om det snart :D

Camilla | 16.05.2012 | 21:02

åå, så kjekt :-D Det gleder eg meg til å høyre meir om :D

Cathrine - 17 år og mamma til en prinsesse | 16.05.2012 | 21:11

Huff, så uflaks! Du må ha god bedring!:)

Gleder meg til å høre mer om Amsterdam.
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits