Snapshots

Hvis du aldri har vært i Amsterdam, MÅ du dit en eller annen gang i livet. Fantastisk by, jeg skal definitivt tilbake!
Nå er vi på vei til flyplassen, gratis internett på toget! Amsterdam&Bugaboo in my <3

4 kommentarer

Renate | 11.05.2012 | 15:48

Synes du det var en fin by? Men, vi har jo akkurat vært der, og vi hadde ingenting å gjøre på. Vanskelig å finne bra plasser å spise, drikke og kose seg. Og shoppingen var iallefall dårlig. HM Zara Newyorker og lignende. Skittent var det der også. Eneste spennende var vel Red Light District og alle Coffeshop bulene. Men trenger så absolutt ikke tilbake :D Da anbefaler jeg heller København eller Budapest. Flotte byer, god mat og trivsel for en liten penge. Hvor du bodde henne da? Ikke meningen å kuppe tråden altså, men må bare spørre :D

Johanne | 13.05.2012 | 12:31

Ja, Amsterdam er en fantastisk fin by! Jeg var der for noen år siden, den er virkelig noe for seg selv, og spesielt fin nå om våren :) Og så utrolig bra det er at ting endelig begynner å falle på plass for deg, unner deg det virkelig! Hilsen fast leser som sjelden eller aldri har kommentert :P

Josefine | 14.05.2012 | 13:07

Fine bilder :- D

Linn, mamma til Malin | 16.05.2012 | 20:50

Renate: Var dere i disctrict 9? Der var det butikker på rekke og rad, alt fra interiør, smykker, dilldall og klær til resturanter og kaffebarer. Alt mulig, kjempekoselig!
Jeg bodde på Hotell Arena, fineste rommet jeg har hatt, kommer bilder snart!
Mener det koster 2000 + for natten, men bugaboo betalte både flybilletter (svimlende 6000 tur-retur :s) og hotell, så jeg slapp de utgiftene hvertfall.
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits