On the go again

Nå er frokost spist, søvn har jeg fått og det er på tide å utforske amsterdam litt.
Flyet hjem går 18.50, så jeg har masse av tid til å kikke. Bilderas og informasjon om hvorfor jeg har vært her når jeg kommer hjem! Har vært en fantastisk tur!!:)

3 kommentarer

Johanne Nordeng | 11.05.2012 | 11:36

fine bilder!

Maria | 12.05.2012 | 16:31

Hvor mange coffeeshops ble det på dere? :P

Linn, mamma til Malin | 16.05.2012 | 20:47

Maria: Var ute med Countrymanageren i UK/Irland, og Pr-byrå fra Italia så ble ikke mye coffeshops, ikke min greie :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits