ZzzZz og vinner av coop-konkurransen! :-)

"God morgen" 
Tuppa er fortsatt ikke helt i form, hoster veldig mye på nettene så søvnen er ikke akkurat av høyeste kvalitet for tiden.
Det dumme er at da sover hun så veldig lenge, og vips så er rutinene helt på bærtur.
Idag våknet hun kvart over elleve, holdt på å få sjokk når jeg sjekket klokka etter at hun hoppet opp på meg for å si god morgen.
Liiitt problemer med legging for tiden, hun finnes ikke trøtt når det er leggetid (som har vært halv 7 - 7 siden hun begynte med rutiner når hun var 8mnd..) , men etter en tlf til "besta" i Stavanger ble jeg litt mer trygg på at det er på tide og utvide den litt, hun er jo over tre år og søvnbehovet er kanskje ikke helt der det var når hun var baby ;)
Så da får vi prøve oss frem med leggetid halv åtte-åtte, og håpe at det går litt bedre fremover. De to siste dagene har hun sovet ekstremt lenge, men det er nok ene og alene fordi nettene har bestått av hyppig oppvåkning på grunn av hoste, og at feberen har slått henne litt ut. Hun har fått lov til å sove inne hos meg, mye lettere for begge enn at jeg skal fly inn og ut hver gang det er behov for vann eller trøst.
Legger henne alltid for natten i sin seng, så får hun komme inn til meg i løpet av natten hvis hun vil. Så satser på at formen er bedre ikveld, og at hun sover hele natten i sin seng.
Så får vi ha på vekkerklokke så ikke hun sover så lenge, viktig å komme i rutine igjen :-) 
Vinneren av coop-konkurransen ble Andrea!
"Om jeg hadde vunnet gavekort på 500 kr, så hadde jeg brukt det på mat. Lever som student og har bare 250 kr igjen denne måneden til mat(har en del i frysen så jeg sulter jo ikke), men hadde brukt pengene på et bedre biff måltid til deg og min kjære og til å kjøpe masse frukt og vanilje kesam så jeg kan belønne meg selv etter en hard dag med eksamenslesing."
Så da håper jeg dere får kosa dere skikkelig med et bedre måltid i nær fremtid! :-) 

 
Nå skal vi få stelt oss, så blir det grilltur med kjæresten min og sønnen hans.
Idag må det aktiviseres for harde livet, hvis jeg skal ha håp om og få henne i seng før sent.
Ha en kjempfin søndag! :-) 

5 kommentarer

| 06.05.2012 | 22:20

Heisann! Dette er ikke frekt ment, men en 3åring bør legge seg lenge før 20. Min 5åring legger seg 19.30...og hvis du googler diverse søvnråd, så er det vel noe med at en 8åring bør legge seg 20, og så legger du til/trekker fra 15min etter alder. Altså en 3åring bør ikke legge seg senere enn 19 iallefall.

Linn Therese - Nytt kapittel | 07.05.2012 | 11:09

Alltid kjedelig når man er syk :(.. Husker det når jeg var liten, var en god del syk da til tider og man sov liksom ikke så mye.. Men håper hun kommer i bedre form etter hvert :)

Linn, mamma til Malin | 07.05.2012 | 11:27

Anonym: Det har jo litt å si med søvnbehov, når de står opp hvordan dagsrutinene er osv.
Lillesøsteren min legger seg f.eks 20.30, og hun er 5. Men det er fordi det er det eneste som fungerer, og det som passer hennes rutiner. Så er jeg mer for å følge barnets behov, fremfor å følge standardskriv som på ingen måte kan passe til absolutt alle barna som bor her i landet :) Alle barn har forskjellige behov, da er det vår jobb å følge dem best mulig og lage løsninger som passer for egne barn:)
Igår sovnet hun rett før åtte, og sto opp halv åtte idag, dvs akkurat samme oppvåkningstidspunkt som når hun la seg 18.30, og idag er hun smørblid og opplagt :-)

Camilla skal til LIPA | 08.05.2012 | 23:09

har du fått deg kjæreste? ^^

har ikke lest bloggen din på en stund, så var koselig å lese.. kan du lage et innlegg om det?

Linn, mamma til Malin | 11.05.2012 | 10:54

Camilla skal til LIPA: Det kan jeg sikkert en dag :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits