New in.

Hei!
Nå ligger Malin og snorker ved siden av meg, så benytter sjansen til å skrive litt :-)

Når vi gikk av bussen gikk vi over gaten til blomsterbutikken, og fant en fin bukett til psykologen min.
Velfortjent etter å ha hørt gjennom time etter time med vonde minner og tanker.
Leste gjennom alle notatene som ble skrevet etter hver time, og sitter endelig igjen med følelsen av at det er meg det er snakk om.
Sånn var det faktisk, det var meg og ferdig med det. Det nytter ikke å rømme fra fortiden.
Heldigvis har det kommet frem mer og mer gode minner, hvertfall på dager som er skikkelig bra, da kommer det glimt av barndomsminner som faktisk er veldig fine.
Det som er så dumt med å fortrenge ting, man stenger ute det gode også. Synd det ikke er noe jeg klarer å kontrollere selv.
Men i bunn og grunn, så er det ganske fantastisk at sinnet vårt har et overlevelsesinstinkt som faktisk kan slette minner. Helt borte, svarte hull.
Synd at det ikke fjerner uroen og en følelse av at noe henger over deg. Men det er jo det som er så fint med psykologer, de har metoder som hjelper en å huske og sette ting i rekkefølge igjen.
Og da forsvinner mye av uroen, og skuldrene blir lettere :-)


Vi handlet noen småting i samme slengen, måtte på apoteket for å handle inn hostesaft og halspastiller.
Malin fikk et sengesett med sommerfugler på, utrolig nusselig med hvite polkadotter på rosa bakgrunn når man snur det.
(jeg er latterlig svak for polkadotter og sommerfugler, de av dere som har fulgt meg lenge vet det;))
Fant det på Princess til 149kr. De har til både juniordyne og vanlig dyne.
Og så fikk hun velge seg en film, så vi har sett skjønnheten og udyret. Eller, jeg har Malin sovnet etter et kvarter stakkars.Ja, apropo polkadotter, ramlet over disse søte på kremmerhuset.
Perfekt til strandturer med grilling f.eks :-)
19kr pr stk, under ligger det en spisebrikke med tekst og sommerfugl fra princess den også. Ehe.


Så fant jeg et nydelig fat, det var faktisk på Nille. De har blitt gode på interiør ting synes jeg, kjekt når det er så billig :-)

Og påfyll av tannkrem. Malin har faktisk brukt denne tannkremen helt siden hun fikk sin første tann, er ikke bare hudprodukter jeg er nøye på :-)
Den smaker litt sånn urteaktig, Malin elsker den for hun er ikke vant til noe annet. Brekker meg omtrent bare av lukten på vanlige barnetannkremer, lukter så vanvittig kunstig og ekkelt.
Tips hvis dere har barn som sliter med små "blemmer" i munnen (eller voksne for den sags skyld) bytt tannkrem til en uten skummemiddel, weleda har tannkremer for både voksne og barn som er helt hundre prosent naturlige uten alt tullet som er i vanlige tannkremer, de har også mange forskjellige smaker :-)

Nå skal jeg prøve å få liv i tuppa, få i henne litt drikke og kanskje flytte henne inn i sengen.
Ikke bare med feber og sjømannshoste. God helg! :-) 

10 kommentarer

June | 05.05.2012 | 19:02

Hei, Linn. Hvor får man kjøpt tannkremen du bruker til Malin?

Jeg lurer også på hvilken hårfarge du velger når du farger håret mtp. miljø og helse.

Dette er den eneste bloggen jeg leser fast, og jeg må bare gi deg tipp topp tommel opp for alt du deler. Du er en nydelig person med mye fint i hjertet.

Oda | 06.05.2012 | 00:52

Vet ikke hvor du kjøper tannkremen og hva den koster, men den fås veldig billig på iherb! I helsekostbutikken her jeg bor koster de 79 kr, mens på iherb under halvparten ;) Selv er jeg veldig glad i den blå tannkremen til weleda!

Josefine | 06.05.2012 | 10:24

Mormor og morfar bruker alltid den tannkremen og har alltid gjort det, synes de er skikkelig gode og alt det skummegreiene gir "renhetsfølelse" men det er jo bare tull, tennene blir jo egentlig like rene av denne og den er mye bedre for tennene :)

Linn, mamma til Malin | 06.05.2012 | 12:15

June: Tusen takk! :-)
Den er kjøpt på helsekosten, eller så har jeg bestilt på nett tidligere (iherb), men nå var den forrige tuben tom så da hadde jeg ikke tid til å vente på posten, hehe.
Ang hårfarge så er det litt hipp som happ, bruker ikke noen fast:)

Julia | 06.05.2012 | 13:40

Åh, den tannkremen er kjempe god. Vår toåringen har også bare brukt den. Jeg bruker Kingfisher som også er fra helsekosten, men grunnen til det er egentlig at jeg syns de vanlige er for sterke.

Er også veldig nøye på hva slags produkter vi bruker på han, weleda bruker vi av alle kremer osv. Ellers går det i økologisk og parfymefritt. Ser at vi bruker mye av de samme produktene :-)

Hege | 06.05.2012 | 14:57

Håper du fortsetter med en annen psykolog. Du trenger det, da tar du vare på deg selv og barnet ditt. :)

Hilsen ei som kjenner seg mye igjen i det du skriver. :)

Hege | 06.05.2012 | 23:31

Jeg elsket det sengetøyet, men jeg finner det ikke på princessbutikken.no, vet du hva det heter så kan jeg spørre etter det hvis jeg ikke finner det på butikken heller?

Linn, mamma til Malin | 07.05.2012 | 11:28

Hege: Det gjør jeg :-)

Linn, mamma til Malin | 07.05.2012 | 11:28

Julia: Ja, kingfisher sin er knallgod, smaker veldig likt de "vanlige" tannkremene og litt mindre helsekost. Så gøy, blir alltid glad for å høre om andre som også bryr seg om de tingene, jeg er også kjempefornøyd med weleda :-)

Johanna -baby interior, mm | 13.05.2012 | 22:35

Jag älskar de där pappersmuggarna/faten från Kremmerhuset. Sedan jag flyttade ihop med min sambo (till Norge) så har Kremmerhuset ruinerat mig hehe. ;-) Men sånn blir det! Morsomt att du bor i Sarpsborg, ikke så lågnt fra där jag bor. :-)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits