Tre i en.

Tirsdag gikk vi til Lillian & Co, lå rett ut i sola og skravlet mens ungene lekte. Sommerdag deluxe!
Malin inviterte til pannekakefrokost i hagen vår, var fire barn som koste seg med lek fra ti til nærmere halv tre på ettermiddagen.
Det er luksus det! Kunne sitte og nyte sola mens barna leker uforstyrret og fint.
Jeg vokste jo opp med masse lek i gata, så synes det er så koselig at Malin gjør det samme :-)

Så har det blitt mange småturer til butikken for is og sånn, har to kiwier, ica, europris, Coop xtra og rema under ti minutter hjemmefra. 
Over gata har jeg euronics og en interiørutikk i tillegg, så det er bare å løpe over gata om jeg er tom for kaffe f.eks.
Pluss to bensinstasjoner, solstudio, fire gatekjøkkener og flere barnehager, fotballbane, skog og i det hele tatt så kort hjemmefra at det er ubeskrivelig deilig.
Så enkelt å handle eller finne på noe, det er det mest sentrale jeg har bodd noen gang, før har det vært minimum tjue minutt til butikk. For ikke å snakke om når barnelevering tok to timer av dagen..
Fra og med August er barnehagen syv-åtte minutter unna å gå. Sikkert to minutt med bil! :-)
Gjør vanvittig mye med hverdagen og humøret når ting kan tas litt på sparket. Vi har i tillegg en tippekiosk i nabohuset, og de har både is og godteri - kjekt når Malin har lagt seg og jeg er superfysen;)


Her er vi på vei til byen på onsdag, brukte ca 25 min. Helt fantastisk flott vær, og så fant vi en nydelig sommerfugl på veien :)
Vi dro til mamma og Hannah, ble med på barnehagehenting og så lagde jeg kyllinggryte til oss.
På kvelden hentet kjæresten min oss, og et helt lass med klær og dill som jeg fortsatt hadde hos mamma.
Gikk bra helt til vi kom hjem, og oppdaget at jeg hadde glemt nøkkelen min hos mamma..
Så da kjørte han og hentet den mens vi gjorde klar grillen og handlet inn litt mer grillmat.
Så ble det grilling før vi la oss med film i senga :-)Hannah hjelper Malin å sykle hjem fra barnehagen :-)Igår gikk igrunnen hele dagen til vasking og rydding, fikk vasket hele leiligheten og endel maskiner med klær.
Må til innimellom! Med utedøra på vidt gap, og Malin lekende utenfor gikk det veldig greit.
Så spiste vi lunch ute i hagen, viktig med energipåfyll! ;-)
På kvelden kom kjæresten min, han lagde middag til oss og passet på Malin som sov mens jeg tok sol.
Guuud så deilig det er med noen minutter helt alene i "varmen". Etter mat og en episode av solsidan (elsker solsidan btw, bør sees!) la vi oss tildig, flaks for Malin hadde feber i natt så hun endte opp ved siden av meg i senga.
Glad jeg har 1.80 seng selv om jeg tror H lå rimelig presset inn i veggen.. Hehe. 

Nå skal vi straks til byen en tur, handle litt og hente noen papirer hos psykologen, hadde nemlig siste time der for en stund siden da hun skal ut i permisjon.
Utrolig hvor mye de mnd med ukentlige samtaler har gjort, føler jeg har kommet mye lengre enn jeg noen gang har gjort tidligere.
Og det er en veldig god følelse :-)
 
Kårer vinneren av coop konkurransen senere idag, så dere kan fortsatt delta! 
Ha en fin dag  

6 kommentarer

Sigrid | 04.05.2012 | 12:44

Så koselig å lese! :) Synes det er bra at du går til psykolog hvis du føler for det, har aldri skjønt alle fordommene mot det :)

LifeOfPorn - Hannepaii! | 04.05.2012 | 13:31

Hørtes digg ut å bo så sentralt til absolutt alt :) Gjør jo ting fantastisk enkelt :) Ha en flott helg!

silje n | 04.05.2012 | 13:55

Har du flytta til borgenhaugen? :) så koselig! det høres virkelig ut som om malin har fått det bra her, må være godt for et mammahjerte :-)

Madelen | 04.05.2012 | 15:50

Hvor i Sarpsborg bor du?:)

Linn, mamma til Malin | 05.05.2012 | 01:05

Madelen: Legger ikke ut det her på bloggen. Aner jo ikke hvem som evt leser, hehe.
Men jeg trives hvertfall veldig! :)

Linn, mamma til Malin | 05.05.2012 | 01:05

silje n: Tusen takk :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits