The first summerday.

God kveld!
Idag har vi brukt dagen med Lucas og Cathrine, koset oss i Strømstad med pizza og lek i en barnepark.
Så avsluttet vi med lek i hagen vår, med nye uteleker :-)

Søtingene på oppdagelsesferd!

Strømstad er en helt fantastisk nydelig by, og idag var det så varmt at vi satt ute og spiste, uten jakke.
Sola varmet godt, og det føltes mer ut som en midtsommerdag enn slutten av April.

Bestiller alltid kebabpizza til oss, og barnepizza til ungene. God mat og god service:)

Så ble det en liten is/slush pause før vi tok en snartur på Nordby for å handle uteleker.

Pastellfargede hus <3

Hagen står i full blomst nå, utrolig vakkert å ligge i utesofaen og se rett opp på blå himmel og grønne spirer.

Rakk å kjøpe sommersko til Malin, de har en skobutikk hvor alt er 3for2, så da landet dette på under femhundre for seks par.
Da tror jeg vi er rimelig sikret fremover, hun har puma joggesko, støvler og flere ballerinasko utenom, så hun har litt å gå på.
De fine glitterskoene med sommerfugl fant hun faktisk selv, de skulle hun ha og siden jeg a. elsker sommerfugler, og b. trengte 17mai sko til henne, var jeg ikke vanskelig å overtale :-)

Jeg spottet et salgsbord på Indiska, og det ble fire skåler for 49kr, fat for 65kr og verdens fineste sommerfuglkopp for 29.
SÅ meg.
Elsker salg!


På morgenen idag fortsatte jeg slettingen av bilder som jeg begynte på igår (Mr MacBook klager over at den er full..) og da oppdaget jeg en film fra fireårs dagen til Hannah som ikke jeg har sett at jeg har.
Trillet noen tårer da, var ubeskrivelig godt å høre stemmen til Petter igjen. 
Hannah og mamma så den også idag, og det var godt for alle tror jeg.
Nå nærmer det seg ettårsdagen, ett helt år uten Petter.
Og straks 6års dagen til Hannah. Husker så godt bursdagen hennes i fjor, knappe fire dager etter at vi hadde fått beskjeden.
 Det er rart å feire enda et år med liv, når en akkurat har mistet det. Det gir et helt nytt perspektiv, på en måte man ikke kan forstå før man har opplevd det selv.Nyt hver eneste dag med sol, hver eneste dag med latter og husk at hver enkelt dag har en mening.
Kanskje man ikke ser det før det har gått litt tid, men det er her og nå som en dag er minner man mimrer tilbake til med et smil.
Husk å ha et smil om leppene på de dagene, sett litt ekstra pris på morrakaffen, stillheten og lyden av små tassende barneføtter.
Det gjorde jeg idag :-)

I morgen får vi besøk av Lillian og barna hennes.
Malin er hjemme med meg frem til hun begynner i den nye store barnehagen til høsten.
Sånn som ting er nå, så er det bedre at hun får være hjemme med meg og at vi finner på ting.
Det føles ikke riktig å sende henne et sted hun ikke vil, når jeg kan tilby henne det hun vil ha hjemme.
Dagene fylles med lek, besøk, og aktiviteter så ingen av oss lider noen nød og begge får tilfredstilt de sosiale behovene vi har :-)
Utrolig takknemlig for at jeg har venninner med barn, som har barna hjemme og kan leke på dagtid.
Og at vi har så mange fine aktivitetsmuligeter rundt oss, med både badeland, lekeland, park, venner og steder man kan dra til.
Kommer til å være mange fine minner å tenke tilbake på når jeg sitter på skolebenken til høsten og Malin er i barnehagen hver dag.

Føler endelig at jeg og Malin er helt tilbake til der vi har pleid å være, når jeg kan ta på meg "prinsessekjolen" og være helt med i leken, løpe rundt i stua og være løvemammaen mens Malin løper rundt fnisende og er løveungen som gjemmer seg under bordet mens mammaen kommer med mat ala duploklosser og pyntemuffins. At vi kan gjøre noe stort utav å gå på Rema og handle film og godteri på en fredag, fordi det blir noe spesielt når det bare er oss to, og det på en måte er litt "ulovlig" da godteri egentlig er forbeholdt lørdagene. De smilene og glimtet i øyet, når vi gjør disse små tingene. Når hun får være med og velge middag, og sitte på kjøkkenbenken og hjelpe til. Når vi drar ut finklærne fra skapet og jåler oss opp, eller skrur musikken på fullt og danser og synger i stua.  På en måte så føler jeg at vi er de eneste i verden som har det sånn, at de følelsene jeg har for henne er det kun meg i hele verden som har. Men så vet jeg jo at sånn er det jo for alle foreldre, det er sånn det skal være. Alle føler jo at sitt barn er noe helt spesielt, og at ingen kan måle seg med det. Det er flott da, det ligger jo ubeskrivelig mye kjærlighet i det.
Jeg liker å skrive om morsfølelsen, for det er en av de få tingen i livet mitt som aldri endrer seg. Jeg kan være trøtt og sliten innimellom, men når alt kommer til alt så er det jeg sitter igjen med en magefølelse som minner om nyforelskelse, fordi hun får meg til å føle meg så glad. Så komplett. Og så er det så godt å bare være oss to nå, at vi ikke trenger å ta hensyn til noen andre eller begrense oss.
At vi kan lage hva vi vil når vi vil, og ha disse øyeblikkene uforstyrret. Setter så uendelig mye mer pris på det nå, for når jeg flyttet ut som femtenåring var alt så nytt og jeg var ikke så "inn i" og være alene som jeg er nå. Det gjorde godt å bo sammen med andre de ni månedene vi gjorde det, frem til vi fant leiligheten vi bor i nå. Men nå nytes det hver dag å kun være to (og en halv da, Halvard er jo stamgjest - hehe) :-) 
 

Men nå får jeg krype til sengs, Malin tar ikke akkurat hensyn til når mammaen la seg  når hun velger tidspunkt å stå opp på - så da gjelder det å legge seg tidlig så man er uthvilt :-)
God natt! 

7 kommentarer

Pernille | 30.04.2012 | 01:02

veldig fint innlegg! viktig å ta vare på dem man bryr seg om, og sette pris på de små tingene.

Pernille | 30.04.2012 | 11:32

Hørtes ut som der hadde en fin dag :) Ønsker dere en kjempefin dag og uke, så må dere kose dere masse <3

Lene | 30.04.2012 | 14:27

Så fint innlegg, som vanlig. Tror du gjør helt rett i å ha Malin hjemme, så lenge hun skal starte i ny bhg til høsten. Har gjort det samme selv. Angrer ikke et sekund! Selv om det er slitsomt å være mamma 24/7, er det så verdt det. Vi koser oss sånn, og føler vi har et mye nærere forhold enn vi ville hatt hvis hun skulle være i en bhg 8 timer til dagen, HVER dag. Den tiden kommer tidsnok. Man vil aldri angre på å ha brukt tid sammen med barnet sitt- de flyr fort nok ut av redet!:)

Ida | 30.04.2012 | 17:53

Jeg blir helt motløs! Du virker som en fantastisk mamma og jeg tar meg i å tenke ofte at om jeg kan bli 1/3 del så god mot som jeg utifra bloggen din har fått intrykk av at du er når jeg selv får barn burde jeg være glad!

Du er så kreativ og flink! Tar vare på jenta di og gir henne absolutt alt et barn trenger!

Jeg har fulgt bloggen din siden Malin var bitteliten, og er den bloggen jeg alltid titter innom først når jeg skal kose meg og lese blogger! Innleggene dine er alltid interessante og gøye å lese! Og jeg håper virkelig at jeg kan ta lærdom av din flotte blogg og bli en bra mor for mine fremtidige barn! Og ikke minst et bedre menneske på alle måter! Du sier så mye klokt og fornuftig!

Du er nydelig og flink på alle måter! Stå på!

Klem <3

Linn, mamma til Malin | 30.04.2012 | 21:59

Ida: Åhh, denne varmet virkelig! Tusen tusen takk! <3

Lise | 30.04.2012 | 23:34

Signerer Ida over her :) Du imponerer stort på mange måter Linn!! <3 Malin er heldig som har deg til mamma :)

| 01.05.2012 | 19:46

åå, du er så nydelig!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits