Fredag.

Forsinket innlegg, skulle vært skrevet igår - men da fikk jeg opp error hver gang jeg prøvde og laste opp bilder.

Vi startet med god frokost, Maria hadde hatt besøk og det var masse godt igjen som vi fikk kose oss med :-)
Perfekt på en hjemmedag! Kakao, rundstykker og god tid.
Fikk meg til å tenke over hvor sjeldent vi får spist frokost sammen, hun spiser jo frokost i barnehagen hver dag ellers, så det er igrunnen bare helgene vi får sjansen til og gjøre det. Og det er jo faktisk bare åtte dager i måneden!
Liker ikke de regnestykkene..


Fikk en ordentlig natts søvn, sov fra halv åtte på kvelden til åtte neste morgen kun avbrutt av en time på natten.
Tror nesten jeg kan sammenlignes med en narkoman som nettopp har satt et skudd de dagene jeg våkner og har sovet godt og lenge..
Litt sånn "jeg kan klare ALT" følelse. Helt fantastisk!

Her er hva jeg fikk med meg hjem fra torsdagens salgshopping med mamma:
Skittentøyskurver! Var innom ørten butikker før jeg fant de jeg var ute etter, de er ganske mye større enn de ser ut på bildet, og rommer to-tre maskiner med skittentøy i hver. Må nok ha et par til etterhvert så jeg har til alle farger, og 60/30gr vask, men fant ut at det var greit og klare og få de med seg på bussen hjem så jeg landet på tre. Fant de på Kid, til 179kr pr stk.


Malin fikk noen plagg i strs 4år, lange stilken. Fleecesett fra Umbro (75kr for begge deler!), fleecebukse fra Didriksson, ullgenser og lue fra Janus. totalt 300kr for alt sammen.
Så fant jeg fineste genseren, fra JP som jeg ikke klarte å gå fra når den var til halv pris.. Kjøpte faktisk strs 6år i den, og den passer! Det sier vel sitt :p Til gjengeld er det plagg som kommer til å vare hvertfall ett år, alt får en liten brett.
Lurt og gjøre det, da får man utnyttet klærne lengst mulig - det er jo ikke noe pes med den lille bretten:)Så ble det litt bursdagsinnkjøp på Kitchn, nærmer seg jo treårsdagen hennes nå.
5Februar, da blir det selskap :-) 
Kjøpte med cakepops-pinner, lilla farge fra wilton (hvis ikke du har testet, og er glad i å bake - løp og kjøp! Trenger en miniatyrdråpe for å få masse farge. En boks varer kjempelenge) Og så fant jeg noen fine cupcakesformer.


Var innom Europris, og der hadde de smash på tilbud til 2.50 pr pakke. 
Driver og forer alle i huset med smash nå ;)

Så hentet vi Hannah, og gikk på lekeland!:)

Der ble det baconsnacks, popcorn og slush på hele gjengen.
Viktig og få opp blodsukkeret litt før de skulle leke ;-)

Så var vi innom toys R us, og fant bursdagsgave til Isabell, og jeg fikk plukket med tre gaver til kjøkkenet Malin skal få til bursdagen (det på bildet over)Etter godt og vel en time på toys R us, hvor alt ble pelt på, kikket på og diskutert fant vi veien til Mc.Donalds.
Der la vi igjen enda en time, før vi gikk hjem og la Malin. Så leverte jeg Hannah og gikk hjem igjen.
Fem timer i full aktivitet, var helt slips. Meen plutselig var klokka halv fem, og jeg fikk ikke sovna ordentlig før nærmere fem. Så var litt mindre superwoman idag, Malin snek seg opp til Maria og de, så fikk sikkert en time ekstra på øyet takket være dem :-)

Men snart blir det andre boller, i morgen skal jeg på visning og jeg håper så inderlig at jeg får den.
Den hadde vært helt perfekt, stor hage, tre store soverom og generelt stort. Ikke lang ifra Lillian og dem heller, så det hadde vært så bra på alle måter. Og da hadde vi flyttet 1 Februar, og endelig kommet et steg videre.
Så krysser fingre og tær, for at vi er heldige og får den :-)
Over femti som har sendt mail, så tørr ikke ha så høye forhåpninger.
Men ingenting er umulig! :)

Nå er det filmkveld her, så får runde av og skrive "dagens" innlegg etterpå.

Håper dere har en fin helg <314 kommentarer

mammakissa | 14.01.2012 | 22:16

å jeg håper virkelig dere får den leiligheten du vil ha! ;D gleder meg SÅ mye til å få litt intriør-bilder og tips på bloggen her igjen :D

Linn, mamma til Malin | 14.01.2012 | 22:45

mammakissa: Da er vi to :D

Emmy Fevang | 15.01.2012 | 00:12

Så sinnsykt heldig Malin er som har deg som mamma! Hun kommer til og bli kjempeglad når hun får pakkene sine, ingenting gleder barn mer enn fine leker de egentlig ikke har bruk for i det hele tatt. Og guud så stor Malin har blitt!! Husker jeg var fast leser fra litt før malin ble født til hun sånn ca var et halvt - et år ellernoe , synes det var helt sinnsykt hvordan du klarte deg som 16 år, ikke bodde hjemme og ha barn. Du skal vite det at jeg er 14 nå og jeg ser virkelig opp til deg, jeg har ALLTID hatt lyst på en liten baby og jeg beundrer deg og måten du får det til på. Malin er kjempenydelig og hun skal være takknemmelig for at hun har deg som mamma, stå på!! Leit og komme innom bloggen igjen og få vite at du har slått opp med Roger og at din stefar er død. Håper alt annet går fint ellers!

Linn, mamma til Malin | 15.01.2012 | 00:50

Emmy Fevang: Takk:)

Therese | 15.01.2012 | 07:22

Det er så gøy å ta de små med på lekeland og bare kose seg :)

Kjøkkenet var kjempefint, og så søtt det tilbehøret var! En heldig liten jente du har :)

Lykke til på visning! :)

Elisabeth | 15.01.2012 | 08:45

Lykke til på visning! De skittentøyskurvene var geniale. Tror jeg må ut etter de jeg og.

DIVAMAMMA.COM | 15.01.2012 | 10:05

Samme kjøkken som Vesla her i huset :-) Det blir brukt ganske så ofte. Får virkelig håpe du får leiligheten altså. Men jeg bare lurer, jobber du fortsatt i den jobben ? :-) Ha en fortryllende søndag!

Cecilie | 15.01.2012 | 10:56

Det kjøkkenet er helt utrolig fint, men beregn god tid å skru sammen, verre en IKEA var det noen her som sa :P Men super fint, kjempe fine ting Malin fikk, hun er heldig! Håper du får leiligheten, du fortjener det! Noen må jo få den hvorfor skulle ikke det være deg?<3<3

Carina | 15.01.2012 | 11:27

Du har verdens herligste unge og Malin er så heldig som har deg som mamma. :)

Lykke til med visningen, håper den blir din!

Lille My. | 15.01.2012 | 13:12

Men må du ha henne i barnehagen før frokost da? Siden du jo har fri alikevel. I barenhagen til sønnen min kan man levere helt frem til 9.30.

De kurvene var kjempe fine! :) Klærne og selvfølgelig.

Ha en fin uke.

Linn, mamma til Malin | 15.01.2012 | 14:30

Lille My.: Ja, frem til hun får tilbake vognen må jeg det (pappaen glemte å ta den med tilbake denne gangen). Det tar en halvtime å gå for meg, og for henne vil det da si pluss minus en time. Ikke gøy å levere en utslitt unge i barnehagen, så da sitter vi på når de andre drar og det er 07.45. Ellers leverer jeg ofte senere, hvis ikke det skjer noe spesielt men disse to ukene måtte vi det.

I tillegg er det bra for rutinene, jeg har godt av å stå opp og komme meg avgårde så tidlig og det samme har hun.

Ha en fin uke du også :-)

Linn, mamma til Malin | 15.01.2012 | 14:31

Carina: Tusen takk :-)

Josefine | 16.01.2012 | 10:46

Så koselig! Håper virkelig dere får leiligheten! :- D

| 16.01.2012 | 11:50

Hvor kjøpte du janus-settet? :)
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits