Hei jeg heter Linn og jeg kjeder meg.

Ahh, tydeligvis fått søvnoverdose det sist døgner. Så sto rett og slett bare opp igjen og fant frem litt god gammeldags viljestyrke og døgnet.
Så blir det back on track ikveld.
Føler meg ikke syk lengre, bare litt skjelven etter litt høyt koffeininntak:D
Så rakk jeg liksom så mye, før klokka var seks var to maskiner med tøy brettet, og to nye hengt opp. Alt av nettaviser og blogger var trålet. Så vekket jeg Malin halv åtte og leverte i barnehagen. Superblid på morgenen idag, herlig måte og starte dagen på :)

Digger morratrynet <3

Så labbet jeg til mamma og satt og venta på at de skulle våkne..

Det ble såklart dokumentert.

Så plaget jeg naboen litt :)

Så våknet de:D

Og nå sitter jeg og venter på at de skal bli ferdig på femårskontroll på helsestasjonen og dagdrømmer om hello kitty kjeks. Fant meg en ammestol og tok meg skikkelig til rette. Ser helt mongo ut, så turte ikke dokumentere det.... Etterpå blir det litt småshopping med mamma. Trenger noen småting til Malin og litt sånn.
Dagens mål: holde seg våken til minst åtte :D
Ha en fin dag!

6 kommentarer

Cristiana Helland | 12.01.2012 | 14:21

Utrolig fin blogg du har :)

Kjempesøt datter også.

Må kose dere masse masse, videre :D

Josefine | 12.01.2012 | 14:22

Hihi, du bør holde deg våken til ihvertfall klokken 21, siden hvis ikke kommer du nok garantert til å våkne i tolv tiden e.l. :- ) Stå på Linn, du virker som en utrolig herlig person :D

Ida Aleksandra | 12.01.2012 | 14:47

Wow, effektiv du er da! Men har du slutta i jobben du hadde?

Linn, mamma til Malin | 12.01.2012 | 16:31

Ida Aleksandra: Ja, har det.

Having the Ambitions ready to rumble | 12.01.2012 | 23:56

Hehe, nydelig bilde da :)

malene eide - | 13.01.2012 | 01:01

du minte meg akkurat på at jeg har ei maskin full av klær som må henges opp før jeg legger meg! tusen takk ;) da er det vel bare å sette igang, siden klokka allerede har blitt 01.01 ö
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits