Happy ending

Etter og ha sett noe som lignet mistenkelig mye på bæsjepartikler på potene til dyret som ikke lengre nevnes ved navn (fritjof), så var det straka vegen ut. Et stk dritfornærma katt:

Ett stk nybadet Linn i verdens mest ubehagelige nattkjole (sjekk brunfargen!), og bare RENT SENGETØY nå.
Så var det jo bare å hoppe i det og få det unnagjort. Skulle helst hatt en stor sprayflaske med antibac tilgjengelig, men det fant jeg ikke. Så nå ligger jeg her og klør.


Uten katt og uten Malin i senga. Altfor stor plass, og alt for lite å gjøre.
Skifta til hello kitty nattbuksa jeg stjal fra mamma i fjor, så det går litt bedre. 
Hadde heldigvis tørka på snora, så da var natten reddet. Null bæsjepartikler, og null ubehagelig nattøy.
Fakta om Linn: Har en egen hylle i skapet til nattøy. Avhengig av store t-skjorter og deilige pysjbukser når hun skal sove. 
Har egentlig nok nattøy til en liten landsby i afrika, men har dessverre ikke vært så god venn med vaskemaskinen i det siste, så det har på mystisk vis blitt tomt i nattøyhylla. Note to self: vask klær oftere, morra de gjør det ikke lengre. 
 

3 kommentarer

| 26.12.2011 | 14:05

- Hvem bor du egentli hos nå? og er det egen leilighet i kjelleren til de du bor hos?

- Tror du at du og Malin kommer til å bo i Sarpsborg for alltid?

- Jobber du hver dag forsatt?

- Hva har du tenkt å utdanne deg som?

- Vil du ha flere barn når du er ferdig utdannet, gift og har hus?

Aslaug | 30.12.2011 | 14:40

Kjenner meg igjen når det gjelder klesvasken, heh!

| 30.12.2011 | 17:28

Jeg bare lurer på en ting, siden jeg synes det har blitt litt forvirrende med flytting osv. Men hvilken by bor dere i nå, og bor dere i en egen leilighet eller leier dere? Og bor dere med moren og søsteren din? Eller bor du og Malin alene/sammen med noen andre?
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits