lifesaver.

Hei!
Døgningen gikk ikke helt som planlagt, var fortsatt våken når klokken rundet halv fem i natt.
Ikveld derimot, dødstrøtt!
Så straks dette er publisert, er det drømmeland next.
Det gikk hvertfall veldig bra igår, full klaff.
Og det har jo alt å si :-)
"oi, jeg har aldri skrevet to fulle sider med stikkord på første samtale før".
Gikk kjapt igjennom livshistorien min fra begynnelsen til nå.
At hun også foretrakk samtale foran medisiner, og selv mente at søvnproblemer osv er et resultat av litt for mange traumatiske ting, på litt for få år var godt å høre. Det er igrunnen samme reaksjon hver gang jeg forteller.
Denne gangen skal jeg ta det til meg, at det er godt gjort å fortsatt være oppegående og fungere bra.
For det gjør jeg, det er lenge siden jeg valgte å bruke det som har skjedd til noe positivt, at jeg heller skal vokse på det, fremfor å la det spise meg opp. Ingen tvil om at dødsfallet og flyttingen gjorde at det kom mange reaksjoner, det ble to veldig omveltende ting på en gang, en helt ny hverdag og på mange måter et "nytt liv"
Men jeg angrer ikke, det er nå ting virkelig endrer seg. En ting er jo å leve med det, og holde ut, det er noe helt annet å faktisk oppleve at ting for en gangs skyld ordner seg og at mange av tingene som har vært vanskelige forsvinner fordi man ikke lenger står alene, eller står oppi det som har vært problemet. 

Egentlig, så tror jeg at jeg har sluppet billig unna.
Jeg har ikke angst, jeg har ingen psykisk sykdom, jeg har ingen rusproblemer, ingen tvangstanker eller nedsatt funksjon. Jeg har bare søvnen, og det er jo heldigvis ikke hver natt, det er jo bare i perioder.
Det kunne vært mye verre!

Mye takket være denne lille frøkna!
Tror egentlig aldri hun kommer til å forstå hvor mye hun har gjort for meg, bare ved å være til.

God natt :)

13 kommentarer

malene eide | 07.12.2011 | 23:15

<3

Tone-Lise | 07.12.2011 | 23:24

Ååh, så fint sagt Linn! Alt kommer til å bli BRA til slutt uansett. Uansett. :)

Elise | 07.12.2011 | 23:33

Skjønn liten frøken du har! Skjønneste bildet! <3

| 08.12.2011 | 00:12

Så fint du skriver:)

Stian | 08.12.2011 | 03:58

Så heit du var ;D

Hanne | 08.12.2011 | 08:10

Blir glad for å høre at det går bedre med deg! Og veldig fint at psykologen ikke vil gi medisiner, jeg synes det blir så dumt at man skal behandle alt og alle med piller jeg. Fine Malin <3 Klem

Cathrine | 08.12.2011 | 13:51

Du er flink! <3

Medisiner er noe tull. Jeg sleit med tvangslidinger fra jeg var seks år, og har fortsatt noe av det som henger igjen. Min mor gav meg antideprisiva og antipsykose medisiner fra jeg var elleve og et halvt år, det var med en gang hun fant ut av at jeg hadde tvangslidelser. Medisin var løsningen. Nå er jeg 17 år og har selv en datter på seks måneder, og etter situasjonen som oppstod med min mor da jeg ble gravid har jeg virkelig forstått hva som foregikk da jeg var mindre..

Vurderer selv en time hos psykolog ( IGJEN, har hatt utallige da jeg var mindre og ikke skjønte stort ). Syns du er flink som klarer å snakke og bearbeide ting. Her har det meste gått i "fortreng-boksen" og med de vonde minnene forsvant alle de gode..

Har fulgt bloggen din veldig lenge, men jeg er dårlig på å kommentere. Her er vertfall en liten hilsen fra meg, du er sterk, stå på:)

Ps. Inlegget "Desember" har vert mye savnet.. God følelse av å lese det! Selv om det var veldig dumt med tingene dine og at Malin ikke var helt i form..

Iselin M | 08.12.2011 | 14:06

Du er utrulig flink, Linn :)

stine | 08.12.2011 | 14:42

ååh, hjertesmelter!

Karoline | 08.12.2011 | 18:03

Har lest bloggen din lenge, men har ikke skrevet noe til deg før nå. Synes du er en veldig sterk jente og en kjempeflott mamma, Malin kunne virkelig ikke ha fått noen bedre :-) Elsker å lese bloggen din, fordi jeg kjenner meg veldig igjen i deg. Har opplevd en del av det samme som deg, i tillegg er jeg en ung alenemor. Ville bare at du skulle vite at det har vært mange dager der jeg har følt at jeg bare skal gi opp, der du har skrevet innlegg som virkelig får meg til å tenke, og fått meg til å innse hvorfor jeg nettopp ikke burde gi opp. Nemlig fordi jeg har verdens beste datter som kan snu grå dager om til de beste, slik som du har :-)

Vil bare at du skal vite at du virker som en fantastisk godhjertet person, som prioriterer barnet ditt, familien og venner fremfor alt. I tillegg støtter du ubevisst andre, som meg selv :-) Jeg vil forresten anbefale D-vitamin tabletter, som jeg selv bruker på vinterstid fordi jeg sliter med søvnmangel/vinterdepresjon osv og ikke vil bruke medisiner. Helt ufarlig! :-)

| 08.12.2011 | 19:21

Du er heldig. Jeg har aldri opplevd noe traumatisk, men sliter med angst, depresjoner, psykiske sykdommer og søvnproblemer. Livet er dessverre ikke alltid like lett..

Emilie Bjoland | 08.12.2011 | 22:20

Åå, Karoline! Det du skrev var så fint! :) Ble litt rørt! Men er helt enig, dette er en utrolig vakker om jeg kan bruke det ordet, og ærlig blogg!

Ellen | 15.12.2011 | 09:32

Å du og du! Ja, bra, veldig bra. Det er noe med at det som ikke knekker oss gjør oss strerkere. Og søvn er viktig, viktigere enn mat sies det. Men Man måste jamføra! God dag og god søvn til deg! Klem
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits