Right now

Hele livet mitt er forandret.
Hverdagen, omstendighetene og tilværelsen.
Både positivt og negativt.

Jeg har mye savn, savn etter mennesker som var en stor del av hverdagen.
Men igjen mye glede, for de nye menneskene som er en del av hverdagen min nå.
Livet mitt er mer strukturert, mer rutinepreget.
Jeg har en trygghet jeg ikke hadde tidligere, jeg vet at det alltid er noen som tar i mot meg om jeg snubler litt.
Har en dårlig dag, eller føler meg på bånn.
I en helt annen grad enn jeg hadde før.

Jeg har en jobb å gå til, med et fantastisk godt arbeidsmiljø som jeg tror jeg kommer til å stortrives i.
Jeg har det godt der jeg bor, og har mennesker som vil meg godt rundt meg.
Jeg har en mamma igjen, en mamma jeg kan ringe til og få hjelp når jeg trenger det.
Idag passet hun Malin mens jeg var hos tannlegen, en luksus jeg ikke har hatt tidligere.
På torsdag skal Malin sove der alene for første gang, for at jeg skal kunne gå på jobb på fredag.
Det er planleggingsdag, og nå har jeg hatt to sykedager med henne allerede, litt kjedelig at det er sånn første uka, jeg må være hjemme i morgen også for magen hennes var dårlig idag også. Jeg har hatt to uker i et smertehel**** uten like, tårene har trillet som regn på frustrerte netter, og jeg holdt på å få sammenbrudd hos tannlegen etter flere dager med konstant smerte, uansett mengde smertestillende og munnskyll og krem. Jeg var oppe i over 16 smertestillende i døgnet for å holde det i sjakk, og da var det fortsatt vondt. Tanntrekkingen gikk ikke helt som planlagt, tannroten var skjev, noe som gjorde at de brukte uvanlig lang tid, og store mengder bedøvelse.
Og etterpå, var det som nevnt helt vanvittig vondt, i tillegg til at det var betent.
Hadde gledelig gått gjennom fødselen til Malin på ny fremfor de siste to ukene!

Fikk hvertfall testet viljestyrken min, stilte opp på jobb etter 3 timer usammenhengende søvn og konstant verk.
Jeg hadde en superbra start på jobbfronten, solgte bra de to første dagene mine, og har fått kjempe gode tilbakemeldinger på hvordan jeg er i telefonen, og føler en enorm mestringsfølelse over at jeg faktisk får det til.
Og det føles bra å ikke gi opp, jeg står opp og kommer meg avgårde.
Bestemt meg for å pushe på, alt er så godt tilrettelagt og det krever ingenting annet enn godt humør, litt pågangsmot og gode rutiner. Mestringsfølelse er gull verdt!Jeg begynner og føle meg litt mer "Linn" for hver dag som går.
Kjenner at pågangsmotet sakte men sikkert bygger seg opp igjen, jeg har alltid hatt en veldig sterk viljestyrke og evne til å takle det som kommer, uavhengig av hva det er. Men den siste tiden har vært tøff.
Tatt et oppgjør med tanker, fremtidsplaner og søvnproblemene.
Jeg har slitt i over tre år med søvnen, og søvn er alfa og omega for en god hverdag.
Det er godt å føle seg trøtt, og å sovne før klokka tolv. Kjenne at man er uthvilt når man våkner, og kjenne at man har mye og glede seg over.
Ikke føle at det negative tar helt overhånd, og å konstant ha dårlig samvittighet, savn eller følelsen av og ikke være god nok. Jeg aksepterer at oppveksten min, og alt som har skjedd preger meg og at det er noe jeg må jobbe med.
Og nå får jeg heldigvis hjelp med det :-)Malin har utviklet seg så vanvittig mye, og jeg blir stadig overrasket over setningssammensetninger som plutselig er blitt så mye mer "avansert" og voksne. Vi kan ha lange samtaler om alt og ingenting, og hun kommer med så mange søte og rare spørsmål. "Jeg liker deg Linn, hvem liker du?" sa hun igår. Smilte, og sa jeg likte henne. Da spurte hun om å få is ;)
Nå er det bare tre måneder til hun blir tre år. Og to måneder til jeg blir nitten.
Det er sprøtt, jeg føler jeg har hatt henne i livet mitt i årevis.
Jeg kan ikke forestille meg livet mitt før jeg fikk henne, hva gjorde jeg egentlig?


Nå er jeg på 6uken med henne, og på lørdag blir hun i Kristiansand i to uker.
Klump i magen, blandede følelser om det.
Jeg vet hun kommer til å få det kjempefint hos pappaen sin, få kjørt på traktoren sin, leking på låven, familietid og sikkert en ekstra sjokoladebit eller to fra onkel ;)
Men samtidig, to uker, fjorten dager uten Malinkos, uten å våkne av at Malin kravler opp på magen min og sniker seg inn i armkroken min. Uten spørsmål om "Når æ det løødag, og lødagsgodt mamma?" eller en plutselig kommentar som "såå fin du va nå mamma, gla i dæ" Fjorten dager uten å synge nattasanger i kor.
Fjorten dager uten verdens deiligste latter og fineste smil.
Jeg får skvise inn treninger, besøk, treff og masse annet jeg ikke har mulighet til til vanlig.
Det begrenser seg hva man får tid til når man er ute av døra ti på åtte, og ikke hjemme igjen før halv fem.
Da er det kvalitetstid, og eventuelt slækking på sofaen som gjelder. Så er det plutselig leggetid, og da er det bare å finne noe og aktivisere seg med frem til leggetid sånn at tiden går. Det går mye i serietitting for tiden, for å si det sånn ;)

Jeg var egentlig fast bestemt på å legge ned bloggen om noen få dager, slutte helt.
Men nå er jeg ikke sikker, jeg tror bare jeg må gjøre det på mine premisser istedet.
Jeg sperret kommentarfeltet, sluttet å sjekke bloggmailen og tok meg en skikkelig pause.
Jeg orker ikke å bli fortalt hvor galt alt er med meg, flere ganger daglig.
Da velger jeg å heller ta imot tilbakemeldinger på facebook, og fra de menneskene som faktisk bryr seg om meg.
Og ikke bare er ute etter og ha et sted de kan få ut frustrasjonen sin, misunnelsen eller hva det nå enn er som gjør at folk føler for å bryte andre ned. Jeg er bare et menneske, som skriver åpent om hverdagens oppturer og nedturer, og er sikkert ikke så alt for anderledes enn folk flest.
Alle har opp og nedturer, negative og positive ting i livet sitt.
Forskjellen er at noen er åpne om det, mens andre dekker over det og setter minst mulig fokus på det.


Jeg kommer til å blogge nå og da, kanskje ikke like ofte som før.
Og det vil være variert, noen ganger dype innlegg og andre ganger litt mer overfladisk.
Da er det viktig og ha i bakhodet at en blogger ikke skriver ned alt som skjer på de 24 timene vi har i et døgn.
Og at det er mye man ikke skriver, av hensyn til andre. Klarer dere det? :)

 

46 kommentarer

beate | 08.11.2011 | 23:15

Ja det greier jeg, og håper alle andre også greier. Helt i orden at du blogger nå og da og at det blir variert, blir jo sånn når livet er i endring, noe alle skjønner og bør respektere.. Jeg savner blogg innleggene dine, og har nettopp startet å blogge selv, men kun tekster og tanker.. Jeg ser opp til deg, du er kjempe flink med Malin og du er en skikkelig fighter:) Stå på videre Linn:)

Helene | 08.11.2011 | 23:27

Jeg får frysninger, du er ei jente av stål! du er beinhard og du er bare helt rå!! keep the good work :D

| 08.11.2011 | 23:28

Du er god <3

| 09.11.2011 | 00:01

linn du er super!

Lise | 09.11.2011 | 00:03

Fikk faktisk nesten tårer i øynene her jeg sitter.. Ble såå glad for et nytt innlegg fra deg, har savnet innleggene dine <3 også ble jeg veldig glad for at du ikke slutter å blogge ;) Selvfølgelig er det i orden at du gjør det på din måte, og blogger om det du vil og når du vil ;) Du er så utrolig sterk og flink <3 Kjempe flink og god med Malin ;) Skjønner godt at det blir rart å være uten henne i 2 uker.. Får satse på at tiden går fort, og hun får det nok fint hos pappaen sin. Og som du skriver, så får du kose deg med ting du vanligvis ikke har tid til :) Kjekt med gode tilbakemeldinger på jobben da :) Alle trenger å opplve mestringsfølelse. DU er flink, stå på videre <3 Kjempe fine bilder <3

Amanda | 09.11.2011 | 00:05

Ja, klarer det :) du er flink!

Maria<3 | 09.11.2011 | 00:39

For ett fint innlegg Linn , Du skriver utrolig bra !! :)

Godt og høre att alt går bra med deg , att du trives i jobben og gjør det bra ... Det er jo helt supert det !! :)

Stå på Linn .. Jeg synes du er kjempe flink !! :)

Helle | 09.11.2011 | 00:47

Skulle egentli legge meg å sove nå, men bare måtte sjekke bloggen din for å se etter nytt innlegg, og jeg ble belønnet med to fantastiske innlegg. Du er så sterk, og så modig som deler så mye med oss, og det er så godt å høre en toppblogger som har problemer, akkurat som mange andre. Ordentlige problemer, ikke problemer ala hvilken sko de skal kjøpe. Du mestrer nye Linn, du mestrer å være mamma til en aktiv og supersjønn Malin. Du mestrer å ta tak i problemene dine. Du mestrer å starte i ny jobb på et tidspunkt andre ville blitt i senga hele dagen. Du mestrer å skrive lange, meningsfulle innlegg på bloggen for å dele av deg selv og kanskje hjelpe andre. Jeg kjenner jeg har et skikkelig stort behov for å rose deg opp i skyene Linn, for du er så flink ! Du er et menneske jeg ser opp til, ei jente jeg beundrer. Du er så mye Linn, la aldri noen få deg til å tro noe annet. Jeg kunne skrevet mye mye mer, men jeg har en syk gutt på 1,5 år ved siden av meg, og jeg trenger søvn på lik linje med deg ;) og dessuten trengrr jeg ikke skrive mer, jeg kunne fortsatt i all evighet, men jeg tror jeg har fått fram poenget mitt. Og til slutt en liten setning som jeg har tenkt mye på og som har vært nyttig for meg.. det som ikke går bra, det går over. Takk for at du er du, Linn, og fortsett med det. Stor, god klem fra meg til deg :)

| 09.11.2011 | 00:48

Syns det er veldig trist at folk skal komme med negative kommentarer. Du er en søt og flott jente som har taklet utrolig mye, og det å bli mor i en så ung alder er bare helt sinnsykt! Moren min fikk meg da hun var 20, og jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig bare det var. Så jeg bøyer meg virkelig i støvet for deg. Når du blogger så får vi alle et innblikk i hverdagen din, og det er synd at folk skal komme med dritt om ting de ikke egentlig vet noe om. Jeg liker bloggen din veldig godt og syns du er kjempe flink!

Helene | 09.11.2011 | 04:42

Kjære Linn,

Slik jeg leser deg nå, tolker du omtrent alle råd du får som at folk skal fortelle deg hva som er galt med deg og at disse personene ikke bryr seg om deg. Jeg vet at noen skriver ufine og unødvendige kommentarer, men jeg har også lest mange kommentarer fra folk som har mer livserfaring og vil deg vel; ukjente folk som skriver nettopp fordi de bryr seg nok om deg til å bruke de tid på å gi deg råd. Jeg skjønner at ikke alt er så lett å høre, men hvorfor velger du å avfeie eller slette disse og putte dem i samme kategori som de som bare er ute etter å såre? Jeg forstår ikke. Ting er ikke enten positive eller negative. Veldig mye av det jeg har sett folk har skrevet til deg i det siste er i kategorien "velment", selv om det ikke er skryt. Det er konstruktiv kritikk.

Du skriver her at du er en som velger å være åpen om ting. Hva mener du med åpnenhet når du knebler alle som ikke kommer med utelukkende positive utspill ut fra det det leser og tolker, fordi de ikke *vet alt* ?

| 09.11.2011 | 08:33

Så kjekt at du er "tilbake".

Jeg synes du skal blogge slik du selv ønsker. Men håper du vil blogge mye:)

Ha en fin uke. Forstår godt at det blir rart med to uker Malin-fri!

Christine Vikan - produkter til salgs! | 09.11.2011 | 09:01

Skulle egentlig skrive noe lagt, men har time så det kan ikke bli noe av. Vertfall ikke nå!

Men jeg er kjempe glad for at du ikke slutter helt, syntes det er veldig kjekt! DU skriver veldig bra og en blir bare helt oppslukt av tekstene dine, om en sitter å leser så kommer man seg ikke der ifra. Håper alt går den riktige veien for deg snart! Det fortjener du mer enn noen andre !

Ha en strålende fin dag videre ! :)

Julia | 09.11.2011 | 09:38

Vær så snill å ikke slutt helt!

Jeg kommer hvertfall til å følge deg uansett hvor sjeldent du blogger!

Jannike | 09.11.2011 | 09:40

Jeg må bare si at jeg virkelig beundrer deg! Du er åpen og ærlig og du maler ikke et rosenrødt bilde av det å bli mamma i ung alder. Stå på Linn! Du fortjener alt godt som kommer din vei nå!

Alice F. Kirkhus - venter nr 2 | 09.11.2011 | 09:41

Koselig blogg dette er.. God mor ^^, kjempe søt jente du har!

Ida Aleksandra | 09.11.2011 | 09:53

Så bra at du har funnet ut hvordan du vil ha det framover. Ser fram til flere blogginnlegg. Merker jeg er litt smått avhengig av å lese! Har vært inne og sett i mange dager nå. Og gleden er stor akkurat nå, når jeg har igjen enda ett og lese! Wii.. Ha en super dag, Linn!

DIVAMAMMA.COM | 09.11.2011 | 10:32

JA!! Dette klarer vi!! Og ja!!!! Dette klarer du, Linn! Det er jo forståelig når du har flere tusen mødre der ute som skal påpeke alt du gjør på en negativ måte. Jeg forstår virkelig ikke hvordan du klarer å takle det, for det hadde nemlig ikke jeg taklet (tror jeg).

Jeg kjente sommerfuglene i magen våknet til liv når jeg leste dette innlegget. Det var på en måte litt slik: åååh, nå begynner det å ordne seg for Linn, endelig! Jeg er veldig glad for at du mest sannsynlig vil fortsette å blogge. Det er din blogg som hele tiden har vært min number one, og det er takket være din blogg at jeg selv begynte å blogge. Det har jeg jo også sagt før.

Jeg, og helt sikkert mange flere vil vente tålmodig på deg og ditt neste innlegg. Du kan ikke blogge på våre premisser, for det her er faktisk din blogg! Du er en mor og du skal ha et liv ved siden av. Å prioritere bloggen fremfor deg selv og Malin blir jo ren idioti, og det bør virkelig leserne forstå.

De to ukene Malin er borte, får du ha kvalitetstid med deg selv og venner :-) Du får leve livet ditt slik du ikke får når Malin er tilstede. Det er viktig å slå seg litt løs når man kan, selvom man er en mor vet du. Eller så ville man blitt gal..;-)

En stor klem fra meg :-)

Julie | 09.11.2011 | 11:03

Ordne et slik kommentarfelt at man må være tilkoblet facebook! :) Ser at svenske Kissie har det nå :) Da vil man få luket ut de unødvendige kommentarene :) Ha en fantastisk fin dag! :D

Brit | 09.11.2011 | 11:14

Respekt!

Du er ei tøff jente.

Stå på!

Tone-Lise | 09.11.2011 | 12:27

Veldig glad for at du ikke slutter helt! Syntes bloggen er så utrolig koselig og fin.

Josefine | 09.11.2011 | 12:35

ÅÅ, jeg klikket meg inn på bloggen din for å skrive kommentar om det går bra med deg, og så når jeg kom inn lå det to nye innlegg! Gjett om jeg ble glad :D Så bra at det går bra på jobben, det var supre nyheter :D Stå på ! Og ikke slutt å blogg :( gjør det på dine egne premisser istedenfor !!

ARK | 09.11.2011 | 14:11

Det er INGENTING galt med deg:)

Elise | 09.11.2011 | 14:14

Kan ikke skjønne hvem som vil ønske å gi deg frekke kommentarer, og jeg forstår så altfor godt hvorfor du ikke vil ha kommentarer når du får slike tilbakemeldinger..det er bare tragisk av dem som driver med det hvertfall! :)

Synes du er så tøff, Linn! Og det er bare mildt sagt...jeg blir bare mer og mer overrasket over deg jo mer jeg leser. Du er virkelig noen å se opp til! :) Takk for alt du skriver som faktisk gir så mange andre mennesker håp og glede i en sliten og vanskelig hverdag - når du selv sitter der og har det sikkert mer vanskelig enn mange av oss! Beundringsverdig :)

Malin er bare helt fantastisk. Skjønn og nydelig - og det er ikke vanskelig å se hvor hun har det fra :)

Andrea | 09.11.2011 | 15:40

Du er så bra!

andreakh | 09.11.2011 | 15:51

All respekt til deg! Du er en så sterk jente som har opplevd masse i ditt korte liv, og som står på hele tiden. (har jeg fått inntrykk av da) Håper du blir å fortsette å blogge når du har tid, liker så godt bloggen din!:D Uansett : Lykke til videre med både jobb og med å finne en egen plass å bo:)

EMMA | 09.11.2011 | 16:53

YO GO GIRL.

Stå på, glad du fortsetter meg bloggingen. Stor klem.

iselin | 09.11.2011 | 18:22

jeg ser opp til deg Linn! lykke til videre <3 blogg eller ei !

ingvild | 09.11.2011 | 18:42

liker så godt at du ikke er redd for å være åpen om ting, det gjør at jeg ikke føler meg så alene om vanskelig ting :) skjønner ikke at folk kan være så frekke at de skal "bestemme" hvordan andre skal være, syns du er sterk som ikke tar det så personlig! stå på Linn, og så håper jeg du får en spennende og bra tid i vente ;) Ble så glad da du ikke ville legge ned bloggen alikevel, for du er så utrolig flink! Klem <3

Ellen Roberg-Askim | 09.11.2011 | 18:43

Å jeg synes du er utrolig tøff og jeg synes det er helt forferdelig om noen skriver kiipe meldinger til deg. Jeg er så rørt over pågangsmotet ditt og tårene sprenger på etter lesing, igjen. Jeg ønsker deg all verdens hell og lykke med alle jobbene du har foran deg. Og ikke minst 2 uker uten lillejenta. Snufs. Men om du klarer å bruke tida på egne ting du har lyst ti,l så blir det sikkert bra! Stor klem

Kine | 09.11.2011 | 20:20

Du er så flink! Du er så sterk, Linn. Du takler det meste, uansett hva det måtte vere! Er ikke rettferdig at noen skal slite med SÅ mye mer enn andre, men det er ikke noe å gjøre med. Det som er så bra å se, er jo at du takler motgangen, og det er det slett ikke alle som gjør. Mange hadde kanskje gitt opp barneoppdragelsen på grunn av mangel på ork og krefter, men du klarer det :) Jeg er nesten litt stolt av deg, selv om jeg overhodet ikke kjenner deg, men det er noe der likevel. All beundring og respekt til sterke deg <3

Elisabeth | 09.11.2011 | 21:11

Jeg blir så utrolig imponert over deg! All respekt til deg for hvordan du takler ting. Du motiverer meg :) stå på videre Linn, du er super! :)

Aslaug | 09.11.2011 | 21:20

Synes det er bra du ikke slutter helt! Og det er kjempe bra at du blogger når DU vil :) Stå på videre Linn! :)

Hanne | 09.11.2011 | 22:09

Glad for at det løsner for deg Linn, klem <3

Merethe | 10.11.2011 | 00:14

Det er kun du som vet hva som er best for deg - for det er kun du som kan kjenne på følelsene dine. Aldri la noen fortelle deg hva du skal gjøre. De negative tilbakemeldingene du får, må du bare ignorere - for som sagt; det er INGEN som kjenner deg bedre enn deg selv. Det viktigste er at DU har det bra med den avgjørelsen du har tatt. Blir på en måte litt stolt av deg fordi du velger dine egne veier og er så åpen som det du er. Det hjelper å vite at det er andre der ute som ikke alltid har det bra med seg selv og som må ta vanskelige avgjørelser. Stå på videre, Linn! Du er ei sterk jente :)

Caroline - Mamma til Benjamin | 10.11.2011 | 00:33

Har lest bloggen din lenge, men aldri kommentert. Tenkte bare jeg skulle si hvor utrolig sterk jeg synes du er! Gjør akkurat som du føler for, i ditt tempo. Du virker utrolig flink med Malin, så kan ikke skjønne hva negativt folk kan ha å si om deg. Glad du trives i den nye jobben, og at du har det noenlunde greit. Du fortjener det!

betti | 10.11.2011 | 03:08

det er helt utrolig hvordan du klarer å få dagen din til å gå rundt! for virker som du alltid har mye på timeplanen! bøyer meg i støvet for deg linn!! stå på!!

Sukkerspinn | 10.11.2011 | 10:09

Jeg klarer i hvertfall det :) Du virker så utrolig bra! Du har dumme dager,vonde dager, dritt dager, dårlige dager - men det gjør deg ikke mindre bra. Du virker som en fantastisk person. Og alle har oppturer og nedturer. Det at du innrømmer det, og kjenner på det, er en viktig egenskap. Er ikke mange som klarer den biten ;)

Jeg er ikke her for å dømme deg, eller for å rakke ned på deg. Hva godt skulle det gjort? Jeg har aldri skjønt meg på sånt. Og kommer aldri til å skjønne det heller! Jeg er her for å få et innblikk i hverdagen din, for å få et innblikk i deg. Vi lesere er heldige! Du deler både det gode og det vonde, du prøver ikke å lage glansbilder, men heller ikke å svartmale ting. Det er du som bestemmer, uansett hva andre måtte mene. Så beklager jeg at jeg sjelden kommenterer, jeg er ikke så god på det. Men jeg leser :) Og jeg dømmer ikke.

----

Malin er nydelig!

Karoline | 10.11.2011 | 12:26

Du er fantastisk Linn! Stå på! Ei jente av stål, med bein i nesa!

Jeg leste bloggen din for ett par år siden, besøkte den HVER dag, leste om planleggingen av bryllupet, hvordan dere hadde det hjemme. Alt virket så rosenrødt.

Tida fløy og plutselig hadde jeg ikke besøkt bloggen din på ett par måneder. Da fikk jeg inntrykk av at du ikke hadde det like fint lenger, og at du hadde flyttet fra Roger.

Nå leser jeg igjen bloggen din hver dag, men jeg har på en måte aldri fått med meg hva som egentlig skjedde mellom deg og Roger.

Jeg vet at du har gått igjennom en hard og tung tid, og jeg unner deg virkelig lykke og glede fremover!

Stå på til 1000, Linn! Du er ei superflott jente!

Jeg misunner deg for motet ditt. Og sist men ikke minst, hvordan du tar deg av Malin! Fantastisk. Jeg er tom for ord. Super-fantastisk er ikke nok.

Karoline :)

| 10.11.2011 | 14:34

Syns du virker som ei god mor, det er ingenting å si på det, men når du har en offentlig blogg, så må du bare tåle at ikke alle kommentarene er positive og fine. Tåler du ikke det, så la være å blogge.

Julie Gulestø | 10.11.2011 | 19:05

Jeg har lest bloggen din fra starten av, og har fulgt nøye med på både opp og nedturer. Jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for deg,Linn! Du er beintøff, og jeg er mektig imponert over hvordan du klarer alt. Jeg ser bare av å lese bloggen hvilken fantastisk mamma du er for Malin, så gode holdninger du lærer videre til henne, og alt du gjør for henne. Ord blir fattige, jeg kjenner jeg blir stolt av at det faktisk finnes mennesker som deg igjen der ute, så ærlige og uegoistiske flotte mennesker. Jeg håper du klarer å fortsette med bloggingen, om ikke annet en gang i blant, for du gir oss så mye Linn! Du er en inspirasjon for så mange, vertfall for meg, en inspirasjon til at ting ordner seg til slutt, og at livet er hva du gjør det til. Takk, for alle kloke ord du har delt, det har gjort godt. Stå på Linn, jeg ønsker deg og Malin alt godt i fremtiden. Du er fantastisk! :)

Siw-Veronica | 11.11.2011 | 10:49

Hei Linn! Det er synd at folk skal rakke ned på deg, og levere sine umodne tanker og meninger til deg, som de garantert bare finner på, som du sier, fordi de sikkert er misunnelige. Jeg er enig med flere her om at du må fortsette med bloggen, men du må gjøre det som faller deg inn naturlig. Vet hvor kjipt det er å blogge når man egentlig ikke føler noe for det. Det gjør ingenting om du ikke blogger fem ganger om dagen, så lenge vi kan lese en oppdatering i ny og ne, bare for å se hvordan det går med deg og din kjære Malin. For du har en utrolig koselig og givende blogg! Jeg kan sitte og smile i evigheter når jeg kikker på bildene dine, og leser om alt du skriver. Og jeg kan sitte å tenke og fundere over hvorfor du har det leit en dag. Og da skulle jeg så gjerne ønske at jeg kunne stilt opp på et vis, for i mine øyne er du vanvittig søt, smart og herlig! Skulle så gjerne ønske jeg kjente deg på ordentlig, og ikke bare via bloggen:)

Stå på videre, Linn! Et lite motto du kan tenke på, som jeg har skrevet selv:

"Ta dagene med et smil

Tenk på hva du har å utrette

Aldri utsett det, men gjør ditt beste

Det kan aldri kreves mer enn hva du klarer"

<3 fra Siw- Veronica

LR | 11.11.2011 | 19:31

omg begynte å grine når jeg leste det fine du skrev om din datter! gud så vakkert, du er mitt forbilde.

Signe | 11.11.2011 | 20:36

Jeg håper du fortsetter å blogge :)

Jeg tror du gir mye til mange!

Line | 11.11.2011 | 22:37

Du er flink, Linn! :) Malin er heldig, og du er sterk! Lykke til og mange klemmer til deg! <3

Marie | 13.11.2011 | 13:33

IKKE hør på all dritten som kommer mot deg. Du har så masse styrke i deg på egenhånd at du ikke trenger ta deg nær av smålige kommentarer fra andre :) Hvordan hadde DE taklet DITT liv, kanskje? Du er så mye MER enn dem som ikke har bedre å gjøre enn å slenge dritt.

Jeg håper du fortsetter å blogge, men kun så lenge det fortsatt gir deg noe.

Så må du også vite at du inspirerer masse ved måten du er på og hvordan du takler ting. I likhet med deg så har jeg opplevd mitt (selv om jeg ikke har barn).

Det er fint å se hvordan du takler det. Du er menneske og reagerer og har dårlige dager, du er ikke perfekt og påstår det heller ikke, men din generelle innstilling er å aldri gi opp, være positiv og gjøre det beste ut av alle situasjoner UANSETT hva som skjer. Det gir meg så masse, det måååå du vite! :)

Ønsker deg ALT godt! Håper du kan sparke de negative kommentarene du får høre her og der på hue og rævva ut av livet ditt :) Du har hvertfall multipple ganger så mange mennesker som mener positive ting om deg, inkludert meg :)

Klemmer til deg ^^

Anniken | 18.11.2011 | 12:19

Hev deg over de som slenger ut spydige og usaklige kommentarer! Du er en ung og flott jente, ikke minst er du mamma, verdens beste mamma er jeg sikker på! Jeg har barn selv, og vet at man har flotte dager og noen litt tøffere på alle fronter i livet. Selv om man er sliten og ikke har overskudd en dag, så er man likevel verdens beste mamma for barnet sitt, man trenger bare å lade batteriene. Vi smiler når vi tenker på herlighetene våres, og gleder oss til å hente de i barnehage etc. Du er verdens beste mamma og ikke la deg rakke ned av andre! Blogg når du føler for det og ikke føl deg presset!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits