Just another day.

Idag har bare vært "en av de dagene". I både negativ og positiv forstand.
Merker at jeg føler meg helt tappet, tre uker med snufsing, hosting og laber form, pencillinkur, antibiotikakur, tannrotbetennelse, fingertingen og nå "ubalanse i magen" preger humøret kraftg.
Høsten tar knekken på immunforsvaret mitt!

Skulle egentlig trukket tannen idag, men de fikk ikke tid.
Heldigvis kom det en avbestilling til i morgen, så da er det null mercy for tannen rundt klokken elleve!
Gruer meg, skal ikke legge skjul på det.. Men med masse bedøvelse så går vel det også.


Nå har jeg akkurat pakket Malin inn i dyna, gitt nattasuss og hvisket at jeg elsker henne.
Så nå er det på tide og pakke meg selv inn under dyna, og fortelle meg selv at alt ordner seg.
Det å bli voksen, og mor til et barn innebærer så mange tøffe valg, at det kan slå ut selv den sterkeste, tryggeste og beste. Det innebærer mer bekymringer enn man føler man kan bære, og mer glede enn man noen gang kunne ant at fantes. Det innebærer skuffelser, selvofring, planlegging og mye tenking.
Men man vokser litt for hver dag som går, og blir klokere til slutt.

Det er verdt det, når man får se verdens fineste smil hver dag, og får spontane klemmer og fine ord fra det viktigste lille mennesket i verden. Det er verdt det, når jeg får støtte fra de rundt meg på valgene jeg tar, og at jeg får høre at jeg gjør det riktige fra de som vet hvem jeg er, og hva som skjer rundt meg. De som vet hvorfor, de som forstår at jeg gjør det fordi jeg bryr meg, og aller helst vil tilfredstille alle.
Det er ikke så lett å godta at man ikke kan det, uansett hva man gjør.
Heldigvis, så har jeg de jeg trenger akkurat nå, jeg er ikke alene.
Ikke nå lengre.

God natt <3

15 kommentarer

Ellen Roberg-Askim | 01.11.2011 | 08:17

Blir rørt og litt snufsete her. Ja, og det føles mange ganger sånn selv om jeg er 44. Da jeg ble sendt hjem fra sykehuset med mitt yngste barn var jeg 40. Og jeg tenkte: Herregud, skal de slippe oss hjem med den lille, ALENE! Jeg er lærer, voksen, alt er i skjønneste orden. Alikevel føler man seg bitte liten i verden, med et stort ansvar. Noen ganger. Men: Vi klarer oss og innimellom er vi på toppen av verden, eller hur??? God bedring, lykke til med tanna. Skjønn blogg du har! Klem

Maria G S | 01.11.2011 | 08:57

When you walk through a storm,

hold your head up high,

and don't be afraid of the dark.

At the end of the storm,

is the golden sky,

and the sweet silver song of the lark.

Walk on through the wind,

walk on through the rain,

Though your dreams be tossed and blown,

Walk on, walk on with hope in your heart,

And you'll never walk alone,

you'll never walk alone.

Lykkehjertet - nybakt mamma til ei lita tulle | 01.11.2011 | 10:51

God bedring :)

Lena | 01.11.2011 | 11:00

God bedring Linn! Håper det ordner seg for deg snart <3

marika | 01.11.2011 | 12:53

har sett at du er glad i interiør, thelma t er en ny nettbutikk med interiør :) thelmat.no

god bedring:)

Kristine | 01.11.2011 | 13:12

Hei:) Det kommer til å gå så bra med trekking av tann.

Gruet meg så fælt til å ta visdomstennene mine nå i sommer, men det var ikke vondt å ta de, de bruker jo såpass mye med bedøvelse. Og så er det bare å ta smertestillende som beskrevet:) Jeg trengte ikke smertestillende mer enn 1 dag med de 2 første visdomstennene. Tok en side med visdomstenner av gangen. Men er absolutt ikke sånn som alle alltid sier om å trekke visdomstenner;) Du har nok mer vondt nå enn det er å få tatt de. Lykke til!

| 01.11.2011 | 14:02

Har du prøvd en resturant i Sarpsborg som heter Tapas? Den ligger rett over kinoen..

Kjempe god mat det! Anbefales!

Stine | 01.11.2011 | 15:48

Uff, jeg får så vondt av deg, jeg. Ingen burde ha så mye å stri med, så mange tanker og ingen burde gå så mange runder med seg selv. For din og for Malins skyld, skulle jeg ønske du bare kunne nyte mammarollen og leve et litt vanlig familieliv, selv om dere er en liten familie. En liten familie er også en familie!

Du er veldig åpen, det er på godt og vondt. Jeg håper og tror ting blir bedre for deg når du får din egen leilighet, når du begynner i den nye jobben og faktisk (!) når du blir litt eldre. Der er vel ingen som synes det er lett å være 18 år, så 18 år og mamma kan umulig bare være enkelt. Du er tøff, du er flink, du er sterk. Men husk også at det er vanlig (ja, tro det eller ei) å være syk i ukesvis på denne årstiden, ha vonde tanker, ha tunge dager og i det hele tatt være drit lei det meste. Jeg har fire barn og har ALDRI tid til å være syk. Er i full jobb, har en mann som jobber lange dager, foreldremøter, husdyr, husstell, husvask, klær for fem som skal vaskes, tørkes, henges opp og legges på plass. Kunne fortsatt i det uendelige. Men det som holder meg oppe er ungene. De er fantastiske! Livet er hektisk for de fleste småbarnsfamilier i dag. En unge som fem unger. Aleinemamma eller ikke!! Stå på, ikke stopp opp og se deg tilbake hele tiden. Gjort er gjort, alle feiler, alle mener, alle synser. Og det kommer alltid er dag i morgen :-)

KLEM TIL DEG!!

Lene | 01.11.2011 | 16:15

Håper det gikk fint i dag! Føler virkelig med deg når det gjelder tanntrekking, jeg har nemlig trukket fire... Det verste er ikke selve uttrekkingen, men sprøyta! Jeg følte i hvertfall at den liksom eksploderte inni tannkjøttet, huff! Jeg grøsser bare jeg tenker på det!

Uansett, elsker bloggen din! Stå på! ;) ♥

Mai Grete-Kommenterer tilbake! | 01.11.2011 | 18:44

God bedring! :)

DIVAMAMMA.COM | 01.11.2011 | 20:18

Propp i deg alt av smertestillende.. Stakkars deg!!

Lise | 01.11.2011 | 20:26

God bedring <3 Håper alt ordner seg for deg Linn <3

Tina | 01.11.2011 | 20:28

Off, kjedeligt å ver sjuge så lenge. Får håba at de fjerne tånnå di imårå jaffal - sgo aldri fått di visdomstennene, e vell smarte nok uden di =)

Du har sikkert blitt dårlig i magen av alt den penicillinen/antibiotikaen du har tatt - d kan hjelpa med melkesyrebakterie (Nycopro har feks en type spesielt beregna på antibiotika-bruk), bare ett lide tips.

Syns du e ei kjempeflinke mor - gjer meg mange goe tips og inspirasjon =)

God bedring

Camilla | 02.11.2011 | 17:15

Hvor finner du de fine bildene du legger på bloggen ? :)

Julie Johansen | 18.11.2011 | 18:53

Tannrotbetennelse, fysj! Hadde det selv i August, endte med trekking da også. Helt forferdelig!
Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits