Happyface!Jobbintervjuet må ha gått kjempebra, for jeg begynner på Torsdag! :D
8-16 hver dag. 
Jobben går ut på å selge kontorrekvisita til firmaer, og det er en fastlønn jeg kan leve på, samtidig som at jeg kan tjene penger på provisjon hvis jeg selger for mer enn fastlønnen. 
Virket som et godt arbeidsmiljø, og jeg får et eget lite "kontor" som jeg kan ordne som jeg vil. Helt perfekt for meg;)
Man legger dagen litt opp som man selv vil, velger selv hvem man vil ringe til, og har ikke noe krav i forhold til hvor mye og hvor mange man må ringe hver dag. Men jeg skal såklart gjøre mitt beste, og ringe så mye jeg kan.
Og så jobber Lillian også der, perfekt! :)
At vi har 1,5 times lunchpause, og ikke starter med ringingen før klokka ni gjør ikke akkurat saken verre!
Ser frem til å prøve ut dette, hadde aldri trodd jeg skulle prøve meg på telefonsalg, men i og med at det er snakk om ting som alle firmaer trenger, og lønn osv er såpass bra at man ikke har konstant press og føler at man jobber rumpa av seg for småpenger så er jeg all in!
Er det ikke noe for meg, så har jeg hvertfall en ting å putte på CVen, og en ny erfaring :)


Nå gleder jeg meg bare latterlig mye til å finne meg mitt eget sted å bo, et sted jeg kan bo lenge og som jeg kan trives på. Det må bli Greåker/Tindlund/Hannestad eller i området rundt der. Men aller helst Greåker.
Det er ikke bare bare, enten er de for små, mangler et soverom, har elendig standard, er for dyre, for dårlig beliggenhet eller lignende.. Hadde det ikke vært for at jeg planlegger å ikke flytte noe mer på en gooood stund, så hadde jeg såklart bare kunne tatt første og beste, og bodd der en liten stund. Men så lenge vi har et såpass godt alternativ med å bo hos Maria og de
, så har jeg faktisk muligheten til å bruke litt god tid, og finne noe som virkelig er bra slik at vi finner et ordentlig sted, for langtidsleie :)
Jeg savner tingene mine enormt mye, faktisk litt småflaut å innrømme det.
Savner å lage mat i eget kjøkken, sove i egen seng, dille med interiør, vaske og rydde hos meg selv, og å ordne mitt eget. Smører meg med tålmodighet! :)

På mandag ryker tanna forresten!
Gleder meg faktisk nesten.
Går på en ganske heavy coctail av smertestillende, og det kombinert med en ny antibiotikakur gjør at jeg A. sovnet med Malin og sov nærmere tre timer tidligere idag, og at det har vært mer regelen enn unntaket de siste dagene B. Føler jeg har spysjuka kombinert med halsbrann som sitter fast i magen. At en tann kan skape så mye ubehag er helt utrolig.. At jeg nærmer meg tredje uka med forkjølelse blir liksom bare en liten ert i forhold.

Men nå skal jeg sove, igjen.
Får se på den positive siden, jeg får hvertfall nok søvn! ;)

Profilbilde

Jeg heter Linn Thorsen Mikkelsen og er 20år gammel. Mamma til Malin (4) Fillip (0) og stemor til Nicolay (6). Bor sammen med mannen i mitt liv, Halvard (28) i et koselig rekkehus i Fredrikstad.

Ble gravid og flyttet ut som 15åring, var hjemmeværende med Malin i tre år før jeg begynte på skole igjen. Så viste testen positiv igjen som 19åring, og lille Fillip kom 9 tunge og usikre måneder senere. Fillip har medfødt nyresvikt, og vesicoureteral reflux. Det gjør at vi er mye inn og ut av sykehus, og at han krever litt mer enn andre babyer på samme alder. Men vi er med godt mot, og nyter den lille gutten vår. Han er et lite mirakel!

Fremtidsplanene er litt usikre, men om alt går vår vei fortsetter jeg på utdanningen min neste år. Første prioritet nå, er å være hjemme og kose meg med ungene og følge opp utredningen til Fillip.

Er veldig glad i interiør og oppussing, så det er ikke sjeldent at jeg står med malekosten i hånden eller flytter rundt på møbler. Liker også veldig godt å lage mat og bake, så det går endel tid til det også.

Trives godt med livet mitt, og føler meg heldig som har alt allerede i en alder av knappe tjue år.

+ Følg på blogg.no
+ Kontakt

Annonser

Meny

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av Silje Lien Design
hits